Διαφήμιση - Advertisement
Τραγικός θάνατος 10χρονου: Ξάπλωσε πάνω του η μητέρα του και τον σκότωσε - Gkourou.com Τραγικός θάνατος 10χρονου: Ξάπλωσε πάνω του η μητέρα του και τον σκότωσε

Τραγικός θάνατος 10χρονου: Ξάπλωσε πάνω του η μητέρα του και τον σκότωσε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα 10χρονο αγόρι στην Ιντιάνα βρέθηκε νεκρό, λίγα λεπτά αφού ζήτησε από τον γείτονά του να τον υιοθετήσει, καθώς η θετή μητέρα του τον κακοποιούσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 10χρονος Ντακότα Λέβι Στίβενς πήγε στο σπίτι των γειτόνων τους στις 25 Απριλίου για να τους ζητήσει να τον σώσουν από το κακοποιητικό περιβαλλόν στο σπίτι των θετών γονιών του, λέγοντάς τους μάλιστα ότι δε θα τον άφηναν να μιλήσει στον κοινωνικό λειτουργό.

Όμως η τύχη του παιδιού δεν ήταν με το μέρος του. Η 48χρονη θετή μητέρα τον έπιασε να συνομιλεί με τον γείτονα. Τον ανάγκασε να μπει στο αμάξι και επέστρεψαν στο σπίτι τους, όπου και τον σκότωσε.

Ο θάνατος του Ντακότα ήταν μαρτύρικος: η γυναίκα βάρους 154 κιλών ξάπλωσε πάνω του τουλάχιστον επί επτά λεπτά και το παιδί σταμάτησε να αναπνέει.

Δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο του South Bend. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα ζωτικά του όργανα είχαν υποστεί μεγάλη ζημιά, ενώ είχε αιμορραγία στο ήπαρ και τους πνεύμονες.

Σε βάρος της 48χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία, η 48χρονη και ο σύζυγός της ήταν έτοιμοι να παραιτηθούν από την άδεια αναδοχής, καθώς τα άλλα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους που είχαν υιοθετηθεί ήθελαν να φύγουν από το σπίτι και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Ο άτυχος Ντακότα είχε απομακρυνθεί από τους γονείς του γιατί ήταν τοξικοεξαρτημένοι.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement