Διαφήμιση - Advertisement
Απόστολος Λύτρας: Το κελί του στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού - Με ποιους κρατούμενους το μοιράζεται - Gkourou.com Απόστολος Λύτρας: Το κελί του στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού - Με ποιους κρατούμενους το μοιράζεται

Απόστολος Λύτρας: Το κελί του στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού - Με ποιους κρατούμενους το μοιράζεται


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Απόστολος Λύτρας. Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος που εξήλθε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων στις 12:00, οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο σωφρονιστικό ίδρυμα όπου και θα γίνει το νέο του «σπίτι» και ακολούθησε μία σύντομη συνέντευξη με τη διεύθυνση των φυλακών. Ο ίδιος ήταν απόλυτα συνεργάσιμος ενώ δεν ζήτησε τίποτα απολύτως.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Mega πρόκειται για την πτέρυγα που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει τον Λάκη Γαβαλά, τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αποτελεί το μοναδικό στις φυλακές Κορυδαλλού που δεν γίνονται σχεδόν ποτέ φασαρίες και φιλοξενούνται πρόσωπα που έχουν εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας και κινδυνεύει η ζωή τους.

Μάλιστα ο Απόστολος Λύτρας μοιράζεται το κελί του με γνωστό επιχειρηματία από την Αράχωβα κατηγορούμενος για απάτες και με έναν γνωστό επιχειρηματία με αλυσίδα καταστημάτων κατηγορούμενος για ναρκωτικά.


Διαφήμιση - Advertisement