Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 5-6: Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης με την Δώρα - Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία; - Gkourou.com Survivor Trailer 5-6: Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης με την Δώρα - Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

Survivor Trailer 5-6: Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης με την Δώρα - Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Κόκκινη ομάδα έχασε στο αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας και υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Ο δυνατός παίκτης των Κόκκινων αφού άκουσε το όνομά του, δήλωσε ότι: «Δεν υπήρξε καμία συζήτηση με τα παιδιά, η ψηφοφορία ήταν 50-50. Δεν ήξερα πώς θα αντιδράσει ο Χριστόφορος μετά τον τραυματισμό της Κατερίνας. Ωστόσο, κατανοώ απόλυτα την απόφασή του».

Επίσης, στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες η φιλία της Δώρας με την Κατερίνα απασχόλησε τους παίκτες. Μάλιστα, σύμφωνα με το trailer που έχει προβληθεί, η φιλία των δύο γυναικών θα σχολιαστεί και σήμερα.

Συγκεκριμένα ο Χριστόφορος στο trailer ακούγεται να λέει: «Την τελευταία φορά που είχαμε παίξει μεταξύ μας, είπε ότι η μονομαχία και γενικά οι αγώνες δεν χωράνε συναισθηματισμούς. Όλες αυτές οι θεωρίες απορρίπτονται μόλις μπαίνει στην εξίσωση η Κατερίνα Δαλάκα!». 

Έσκασε το οριστικό!!!

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement