Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 3-6: Χαμός!! «Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν» - Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία; - Gkourou.com Survivor Trailer 3-6: Χαμός!! «Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν» - Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία;

Survivor Trailer 3-6: Χαμός!! «Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν» - Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μία ανάσα πριν από το τέλος του φετινού Survivor, οι παίκτες σήμερα (3/6) θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να την κερδίσουν.

Στο χθεσινό επεισόδιο (2/6) οι δύο ομάδες πάλεψαν για την πρώτη ασυλία και οι Κόκκινοι ηττήθηκαν. Στο συμβούλιο που ακολούθησε στον τάκο βγήκε ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος αποδέχθηκε την υποψηφιότητά του και δήλωσε: «Εντάξει Γιώργο πραγματικά αυτή τη στιγμή είμαι ο μοναδικός, ήταν λογικό να ψηφιστώ πρώτος. Απέναντί μου έχω την Κατερίνα και τον Γιώργο, αν συνέβαινε κάτι άλλο δεν θα ήταν καθόλου αγωνιστικό, θα ήταν με βάση άλλα κριτήρια. Την έχω συνηθίσει την διαδικασία, κάθε εβδομάδα γίνονται πάνω κάτω τα ίδια. Θα πάμε σε μία μονομαχία, θα είναι κάθε μονομαχία όλο και πιο δυνατή, οπότε αυτή την στιγμή το μόνο που περιμένω είναι να δω και τους υπόλοιπους».

Στο trailer που έχει κυκλοφορήσει για το αποψινό επεισόδιο, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπωλεί η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Φάνη Μπολέτση. Οι τόνοι φαίνεται πως δεν θα πέσουν, την ίδια ώρα που ο παίκτης των Μπλε δείχνει για ακόμα μία φορά την δυσαρέσκειά του με τον παίκτη των Κόκκινων.

«Με αποκάλεσε «κενό συναισθηματικά» προφανώς και με πείραξε, όπως και κάποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί που με έχει αποκαλέσει. Όποιος θέλει να είναι στην ζωή μου θα είναι, δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν. Νομίζω ότι πλέον αυτή θα είναι η κατάσταση, δεν θα αλλάξει και να πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξει. Οι δρόμοι μας νομίζω ότι έχουν χωριστεί, εγώ πηγαίνω δεξιά και εκείνος αριστερά!», ακούγεται να λέει ο Φάνης Μπολέτσης. 

Δείτε ΕΔΩ ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement