Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 16/6: Χαμός στο νέο επεισόδιο - Ο Ντάνιελ κατηγορεί τη Δώρα ότι «χαρίζει» ματς στη Δαλάκα - Gkourou.com Survivor trailer 16/6: Χαμός στο νέο επεισόδιο - Ο Ντάνιελ κατηγορεί τη Δώρα ότι «χαρίζει» ματς στη Δαλάκα

Survivor trailer 16/6: Χαμός στο νέο επεισόδιο - Ο Ντάνιελ κατηγορεί τη Δώρα ότι «χαρίζει» ματς στη Δαλάκα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του Survivor. Μετά την χθεσινή 14/6 αποχώρηση Ταξίδη, έχουν πλέον μείνει πέντε παίκτες οι οποίοι διεκδικούν από μία θέση στον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι. Οι διαγωνιζόμενοι αυτοί, από την Κυριακή 16/6, όπως προδίδει το trailer θα μάχονται πλέον για τον εαυτό τους.

Οι αγώνες σταματούν πια να είναι ομαδικοί και η ασυλία θα δίνεται κάθε φορά σε έναν παίκτη που θα κουβαλάει το κολιέ στο συμβούλιο κάθε ημέρας. «Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν τα ατομικά αγωνίσματα του Survivor», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Τι θα δούμε αύριο 16/6 στο Survivor

Και αφού όλοι θα μπουν στον στίβο μάχης, θα παρατηρήσουν κάτι που θα τους ξενερώσει όλους! Καιρό τώρα συζητούν πως η Δώρα Νικολή έχει κολλήσει πάνω στην Κατερίνα Δαλάκα  και προσπαθεί να την ευνοήσει με όποιο τρόπο μπορεί, όμως στο νέο επεισόδιο θα την δουν να τα παρατάει ουσιαστικά όταν θα παίξει εναντίον της, ενώ προηγουμένως έφερνε μόνο νίκες.

Ο Ντάνιελ Νούρκα θα της το πει κατάμουτρα: «Δεν είναι όμορφο γι' αυτούς που σε βλέπουν», αλλά εκείνη θα επιμείνει πως απλώς δεν μπορούσε να βρει στόχο και πως δεν ήταν συγκεντρωμένη. «Με κοροϊδεύεις. Δεν έχασες επειδή δεν ήσουν συγκεντρωμένη, έχασες επειδή ήθελες να χάσεις», θα συνεχίσει εκείνος και φαίνεται πως έχει φτάσει στα όριά του σχετικά με το θέμα αυτό. Το τι θα γίνει στο συμβούλιο έπειτα, είναι μία άλλη ιστορία. Η εξέλιξη πάντως, θα είναι δυσάρεστη..

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει την 1η ατομική ασυλία

 


Διαφήμιση - Advertisement