Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 12/6: Παίζει η Δαλάκα στην 3η ασυλία – Ποιοι κερδίζουν σήμερα - Gkourou.com Survivor trailer 12/6: Παίζει η Δαλάκα στην 3η ασυλία – Ποιοι κερδίζουν σήμερα

Survivor trailer 12/6: Παίζει η Δαλάκα στην 3η ασυλία – Ποιοι κερδίζουν σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας πάλεψαν στο χθεσινό επεισόδιο (11/6) του Survivor Μπλε και Κόκκινοι. Τελικά η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε για ακόμα μία φορά και στον τάκο βγήκε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Σαφώς κι ήταν μονόδρομος για τον Χριστόφορο. Δεν συζήτησα κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ να με ψηφίσει. Δεν ξέρω αν υπήρχε δίλημμα. Μέχρι πριν λίγο δεν ξέραμε τι θα γίνει με την Κατερίνα κι ευτυχώς θα επανέλθει. Γνώριμη διαδικασία και περιμένω να μάθω τον τρίτο αντίπαλο, που εύχομαι να είναι Μπλε», δήλωσε ο Γιώργος Γκιουλέκας αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του.

Σήμερα (12/6), οι δύο ομάδες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν την τρίτη ασυλία, προκειμένου να μην χρειαστεί να βγάλουν στον τάκο παίκτη από την ομάδα τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση που ηττηθεί η Κόκκινη ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα θα βγει απευθείας υποψήφια προς αποχώρηση.

Την ίδια ώρα η στάση της Δώρας προς την Κατερίνα θα απασχολήσει τους τηλεθεατές σε ακόμα ένα επεισόδιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει, αυτή την φορά η ίδια η παίκτρια των Κόκκινων θα τοποθετηθεί για την συμπεριφορά της φίλης και αντιπάλου της.

«Δύο χτυπήματα μέσα σε μία εβδομάδα… Η Δώρα φοβήθηκε πάρα πολύ, άρχισε να κλαίει, το θεωρώ έτσι λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Ανησυχεί παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Από την πλευρά της η Δώρα Νικολή λέει: «Δόξα τω Θεώ επέστρεψε στο συμβούλιο και είχε μόνο ένα στραμπούληγμα… Δυνατό, αλλά στραμπούληγμα. Έχουμε διαχωρίσει το φιλικό κομμάτι και το περνάμε οι δυο μας, από το αγωνιστικό κομμάτι».

Δείτε ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement