Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 7-6: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Σταμάτης Ταλαδιανός - Έφυγε με δάκρυα στα μάτια - Gkourou.com Survivor spoiler 7-6: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Σταμάτης Ταλαδιανός - Έφυγε με δάκρυα στα μάτια

Survivor spoiler 7-6: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Σταμάτης Ταλαδιανός - Έφυγε με δάκρυα στα μάτια


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στη μάχη της παραμονής στο Survivor ρίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους Σταμάτη Ταλαδιανό, Δώρα Νικολή, Χριστόφορο Ταξίδη και Γιώργο Γκιουλέκα.

Ένας από αυτούς θα έπρεπε στο τέλος της μονομαχίας να αποχωρήσει από το νησί, σβήνοντας τη φλόγα στη δάδα του. Για να γίνει αυτό, κάποιος έπρεπε να ηττηθεί δύο φορές σε έναν από τους πλέον απαιτητικούς στίβους μάχης του φετινού Survivor.

Η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Γκιουλέκας ξέφυγαν από τη θέση της αποχώρησης, εξολοθρεύοντας τους αντιπάλους τους και κερδίζοντας την παραμονή τους στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Οι δύο παίκτες «κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους για τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα.

Η τελική μάχη δόθηκε μεταξύ του Σταμάτη Ταλαδιανού και του Χριστόφορου Ταξίδη, με τον πρώτο να κερδίζει στις πέντε νίκες. Το σκορ έφτασε στο 4-3 υπέρ του παίκτη της κόκκινης ομάδας, αλλά ο Σταμάτης Ταλαδιανός ισοφάρισε.

Με το σκορ ισόπαλο, ο Χριστόφορος Ταξίδης πήρε την τελική νίκη, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τον αντίπαλό του. Έτσι, ο Σταμάτης Ταλαδιανός αποχώρησε από το Survivor με δάκρυα στα μάτια.

«Μια στροφή πριν από την τελική εξάδα του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Είμαι κάπως περίεργα στα συναισθήματα. Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σε όλους εσάς και να ζήσω όλο αυτό που λέγεται Survivor. Το έζησα στο 100%.

Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω μέχρι εδώ και πέρασα διάφορα μέσα στο παιχνίδι» δήλωσε ο Σταμάτης Ταλαδιανός στον Γιώργο Λιανό.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 1.000 ευρώ την εβδομάδα είναι η αμοιβή του. Αν ήταν βέβαια ήταν Διάσημος θα μπορούσε να πάρει και 9.000 ευρώ, αλλά θα συμβιβαστεί με αυτά.

22 εβδομάδες κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, 1.000 έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό κάθε εβδομάδα, δηλαδή 22.000 ευρώ συνολικά. Όχι κι άσχημα ε;


Διαφήμιση - Advertisement