Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 4-6: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία - Εκτίμηση - Gkourou.com Survivor Spoiler 4-6: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία - Εκτίμηση

Survivor Spoiler 4-6: Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία - Εκτίμηση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα ηττήθηκε στον αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να βγει υποψήφια προς αποχώρηση η Δώρα Νικολή.

Σήμερα (4/6) οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την τρίτη ασυλία και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μην χάσουν στον αγώνα.

 Σύμφωνα με το trailer ο Σταμάτης κατά την διάρκεια του αγώνα θα κερδίσει την Κατερίνα, όμως στη συνέχεια του επεισοδίου η Δώρα δεν θα το θυμάται. Το γεγονός αυτό θα κάνει τους συμπαίκτες της να ξεσπάσουν σε γέλια, ενώ ο Φάνης θα σχολιάσει την φιλία των δύο γυναικών.

«Ένας από τους λόγους που ίσως η Δώρα δεν θυμόταν τον πόντο του Σταμάτη, ήταν γιατί εκείνη την στιγμή ο Σταμάτης έπαιζε με την Κατερίνα. Την κέρδισε και επειδή είχε πολύ άμμο η πίστα, η Κατερίνα πήγε στην πισίνα για να ξεπλυθεί ουσιαστικά. Εντάξει καταλαβαίνω ότι είναι φίλη με την Κατερίνα, το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές. Καταλαβαίνω ότι ίσως είναι λίγο μονόπλευρος έρωτας; Αν είχα ένα άτομο να με προσέχει τόσο πολύ ίσως να μου φαινόταν λίγο περίεργο!», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο Φάνης. 

Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Στους Μπλε θα επιμείνουμε και πάλι για νικητές της 3ης ασυλίας.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement