Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 3-6: Η 2η ασυλία και ο 2ος υποψήφιος(update) - Gkourou.com Survivor Spoiler 3-6: Η 2η ασυλία και ο 2ος υποψήφιος(update)

Survivor Spoiler 3-6: Η 2η ασυλία και ο 2ος υποψήφιος(update)


Διαφήμιση - Advertisement

 



Survivor Spoiler 3-6: Συνεχίζεται η… μάχη επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο για τους 7 παίκτες που έχουν απομείνει, με φόντο τη συμμετοχή τους στην τελική φάση.

Η πρώτη ασυλία κατέληξε στους Μπλε και πλέον θα πρέπει να δούμε πώς θα κινηθούν απόψε οι δύο ομάδες, καθώς πολλά εξαρτώνται και από την πρώτη επιλογή που θα κάνει η ομάδα στο ματσάρισμα των Τούρκων All Star.

 

 Σήμερα δεν έχουμε spoiler αλλά η εκτίμησή μας δεν αλλάζει, θέλει τους Μπλε να έχει προβάδισμα για  τη νίκη και πάμε να δούμε, σε αυτό το σενάριο κι εφόσον γίνει πραγματικότητα, ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δεδομένου του τραυματισμού της Κατερίνας Δαλάκα και ανεξάρτητα απ’ το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι, από τη στιγμή που είναι μόνο δύο οι υποψήφιοι των Κόκκινων, εκτιμούμε ότι ο παίκτης που θα βγει δεύτερος υποψήφιος από την Κόκκινη ομάδα θα είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Θα τον ψηφίσει σίγουρα η Κατερίνα, θα τον ψηφίσει -εκτός απροότπου- και ο Χριστόφορος, σεβόμενος το fair play, έναντι της Δαλάκα.

Τώρα, αν οι Κόκκινοι κάνουν το 1-1 απόψε, τότε ξεκάθαρα και δεδομένα, η  Δώρα Νικολή θα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, για λογαριασμό των Μπλε. 

Τελικά οι Κόκκινοι κέρδισαν τη 2η ασυλία και υποψήφια από τους Μπλε θα βγει η Δώρα Νικολή



Διαφήμιση - Advertisement