Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 26-6: Μπολέτσης, Δαλάκα ή Νούρκα; Ποιος θα το σηκώσει; - Gkourou.com Survivor Spoiler 26-6: Μπολέτσης, Δαλάκα ή Νούρκα; Ποιος θα το σηκώσει;

Survivor Spoiler 26-6: Μπολέτσης, Δαλάκα ή Νούρκα; Ποιος θα το σηκώσει;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Φάνης Μπολέτσης, Κατερίνα Δαλάκα ή Ντάνιελ Νούρκα;

Ολοι και όλα δείχνουν Φάνη Μπολέτση, καθώς διατηρεί και με βάση την παρουσία του στα αγωνίσματα του ημιτελικού, τον τίτλο του φαβορί, καθώς δείχνει να και είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης.

Ομως, όταν έχεις απέναντί του μια παίκτρια του επιπέδου της Κατερίνας Δαλάκα, οι κανόνες και τα φορμαρίσματα πηγαίνουν περίπατο και αυτό ο Φάνης το ξέρει καλά, όπως το γνωρίζει και η Δαλάκα, που είναι προετοιμασμένη και αποφασισμένη να δώσει απαντήσεις, κατακτώντας το πρώτο αγωνιστικό survivor, απαντήσεις για όσους ακόμα… ψιθυρίζουν για τις ψηφοφορίες των προηγούμενων ετών και τους νικητές των προηγούμενων Survivor.

Φέτος, ο Ατζούν τόλμησε και είναι αλήθεια πως δικαιώθηκε, αφού ο χθεσινός ημιτελικός ήταν αν μη τι άλλο ξεχωριστός και συναρπαστικός από την έναρξη των αγωνισμάτων έως και το εντυπωσιακό φινάλε.

Φινάλε που βρήκε τον Ντάνιελ Νούρκα να πετά εκτός Survivor και εκτός διεκδίκησης του τροπαίου το τρίτο φαβορί, τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Ετσι, ο Ντάνιελ Νούρκα πλασαρίστηκε στην τριάδα του τελικού και θα δώσει κι αυτός από τη θέση του απόλυτου αουτσάιντερ, τη μάχη της κατάκτησης του τίτλου, χωρίς κανένα απολύτως άγχος και με τη στήριξη μεγάλης μερίδας του κοινού, όπως αποδείχτηκε πως τη διαθέτει, το βράδυ της Τρίτης.

Ανακεφαλαιώνοντας, πάμε σε μια βραδιά που δεν αποκλείεται και αυτή να κρύβει εκπλήξεις, μια βραδιά που έχει φαβορί τον Φάνη Μπολέτση, τη Δαλάκα να καραδοκεί και τον Νούρκα να είναι ικανός να κάνει τουλάχιστον μια έκπληξη ακόμα.

Ας το πάρει ο πιο τυχερός, γιατί εδώ που έχουν φτάσει, σίγουρα, το αξίζουν και οι τρεις, δεδομένων των δυνατοτήτων και της υπέρ προσπάθειας που έχουν κάνει εδώ και έξι μήνες.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement