Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 25-6: Τα φαβορί για τον τελικό και η έκπληξη - Gkourou.com Survivor Spoiler 25-6: Τα φαβορί για τον τελικό και η έκπληξη

Survivor Spoiler 25-6: Τα φαβορί για τον τελικό και η έκπληξη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 25-6: Ποιοι έχουν τον πρώτο λόγο να προκριθούν απόψε στον τελικό του Survivor και ποιος μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη;

Ολα είναι πιθανά, όλα μπορούν να συμβούν απόψε, με το σύστημα διεξαγωγής του ημιτελικού, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να αφορά σε καθαρά αγωνιστικό σκέλος και τους τέσσερις φιναλίστ να διαγωνίζονται στον στίβο μάχης.

Αρχικά με κλήρωση, καθώς οι 4 παίκτες θα διαλέξουν από ένα χαρτάκι που θα έχει έναν αριθμό από το ένα έως το τέσσερα.

Και όπως έχει διαρρεύσει επισήμως μέσω του ΣΚΑΪ, τα ζευγάρια θα διαμορφωθούν για τον ημιτελικό, ανάμεσα στους παίκτες που θα διαλέξουν τους αριθμούς 1-2 και εκείνους που θα έχουν τους αριθμούς 3-4.

Οι δύο νικητές προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Θα υπάρχει όμως και μικρός… ημιτελικός, για ένα τρίτο εισιτήριο πρόκρισης στον τελικό, ανάμεσα στους ηττημένους των δύο ημιτελικών.

Υπάρχει φαβορί πρόκρισης στον τελικό; Φυσικά και υπάρχει, όλα όμως θα κριθούν απόψε από τα ζευγαρώματα μετά την κλήρωση.

Φανταστείτε, για παράδειγμα, να έχουμε δύο ζευγάρια αποτελούμενα από Φάνη – Δαλάκα και Γκιουλέκα – Νούρκα.

Σε μια τέτοια περίπτωση όλα τα προγνωστικά πάνε περίπατο…

Ο Φάνης Μπολέτσης έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση σύμφωνα με την έως τώρα απόδοσή του στα αγωνίσματα, όμως και ο Γκιουλέκας απέδειξε στην πιο σκληρή δοκιμασία, που προσομοιάζει του αποψινού ημιτελικού, πως είναι σε θέση να κάνει την έκπληξη και να πετάξει εκτός είτε τον Φάνη, είτε τη Δαλάκα για να σπάσει το 1-2 των μεγάλων φαβορί και να μπει στον τελικό.

Το απόλυτο αουτσάιντερ είναι ο Ντάνιελ Νούρκα, όμως πάντα δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και ο Νούρκα δείχνει ικανός να κάνει και αυτός τη μεγάλη ανατροπή.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement