Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 24-6: Κλειδωμένο! Αυτός παίρνει το αυτοκίνητο - Gkourou.com Survivor Spoiler 24-6: Κλειδωμένο! Αυτός παίρνει το αυτοκίνητο

Survivor Spoiler 24-6: Κλειδωμένο! Αυτός παίρνει το αυτοκίνητο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 24-6: Τέλος εποχής… Το Survivor κλείνει και επίσημα απόψε τον κύκλο προβολής επεισοδίων από τον Αγιο Δομίνικο. Ποιος κατακτά το αυτοκίνητο αξίας 30.000 ευρώ;

Ενα Survivor που ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες τον Γενάρη, αλλά στην πορεία πληγώθηκε βάναυσα από τις επιλογές της ίδιας της παραγωγής του, πλην όμως κατόρθωσε να αντέξει στον ανταγωνισμό και να σταθεί αξιοπρεπώς στους πίνακες της τηλεθέασης, κάνοντας καλύτερα νούμερα σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και από το πολυδιαφημισμένο All Star.

Ενα Survivor που κλείνει τα επεισόδια από τον Αγιο Δομίνικο με Φάνη Μπολέτση, Ντάνιελ Νούρκα, Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργο Γκιουλέκα να διεκδικούν απόψε το αυτοκίνητο, μέσα στον στίβο μάχης.

Με τον Ντάνιελ Νούρκα να έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι των υπολοίπων από το παιχνίδι και να το χάνει, καθώς ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά απόψε, παρά το γεγονός ότι εγκαταλείπει αγώνα, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ και θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του αυτοκινήτου.

Ενα DS3, αξίας τουλάχιστον 30.000 ευρώ, με τον Γκιουλέκα να παίρνει τα κλειδιά και να δείχνει γι’ ακόμα μια φορά ότι είναι ικανότατος για να κάνει την έκπληξη την Τετάρτη και να κατακτήσει τον τίτλο του Survivor 2024.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement


Διαφήμιση - Advertisement