Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler αποχώρηση 21/6: Αυτά τα χρήματα πήρε η Δώρα Νικολή - Gkourou.com Survivor spoiler αποχώρηση 21/6: Αυτά τα χρήματα πήρε η Δώρα Νικολή

Survivor spoiler αποχώρηση 21/6: Αυτά τα χρήματα πήρε η Δώρα Νικολή


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η παίκτρια των Μπλε έδωσε τη δική της μάχη κόντρα στον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Ντάνιελ Νούρκα με στόχο ένα εισιτήριο για τα Live του Γαλατσίου, ωστόσο δεν τα κατάφερε, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς στο σχετικό Spoiler για το ποιος θα αποχωρήσει.

Κατάφερε να αφήσει το αποτύπωμά της στο φετινό ριάλιτι, καθώς ήταν ιδιαίτερα δυναμική στα αγωνίσματα και από τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Ωστόσο, σε σχέση με τους παίκτες που έχουν απομείνει αποτελούσε το φαβορί για να αποχωρήσει, αφού σύμφωνα με τα στατιστικά ήταν η πιο αδύναμη. Συγκεκριμένα, μετρούσε περίπου 46% ποσοστό επιτυχίας, καταφέρνοντας ωστόσο να ανταποκριθεί τις κρίσιμες στιγμές.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 1.000 ευρώ την εβδομάδα είναι η αμοιβή της. Αν ήταν βέβαια ήταν Διάσημος θα μπορούσε να πάρει και 9.000 ευρώ, αλλά θα συμβιβαστεί με αυτά.

24 εβδομάδες κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, 1.000 έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό κάθε εβδομάδα, δηλαδή 24.000 ευρώ συνολικά. Όχι κι άσχημα ε;

Δείτε ΕΔΩ ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement