Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 14/6: Αυτός έχει το προβάδισμα να πάρει το αυτοκίνητο μετά τον πρώτο αγώνα - Gkourou.com Survivor spoiler 14/6: Αυτός έχει το προβάδισμα να πάρει το αυτοκίνητο μετά τον πρώτο αγώνα

Survivor spoiler 14/6: Αυτός έχει το προβάδισμα να πάρει το αυτοκίνητο μετά τον πρώτο αγώνα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor spoiler 14/6: Ένα από τα μεγάλα έπαθλα που έχει το Survivor την τρέχουσα σεζόν είναι προς το τέλος του. Το ποιος θα είναι ο τυχερός του Survivor 2024 με το αμάξι θα το μάθουμε σε δύο φάσεις. Ποιος έχει όμως το προβάδισμα;

Σε δύο φάσεις έχει το έπαθλο για το αυτοκίνητο. Έτσι θα κριθεί το αυτοκίνητο. Η πρώτη φάση θα είναι χιουμοριστική και διασκεδαστική. Η δεύτερη πιο αγωνιστική. Αυτά βέβαια όλα τα θα δούμε σε παραπάνω από μία εβδομάδα από τώρα.

Η πρώτη φάση για το αυτοκίνητο έχει να κάνει με τις ίδιες ερωτήσεις που θα γίνουν σε παίκτες και τις μητέρες τους. Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό των παικτών, για παράδειγμα. Όποιος έχει τις περισσότερες σωστές μαζί με τη μητέρα του, θα μπει την επόμενη μέρα με ένα προβάδισμα.

Ποος έχει το προβάδισμα να πάρει το αυτοκίνητο μετά τον πρώτο αγώνα;

Ο Ντάνιελ θα βρει τις παρισσότερες σωστές απαντήσεις και θα μπεί με προβάδισμα στον δεύτερο αγώνα με έπαθλο το αυτοκίνητο. 

Survivor spoiler 16-6: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 1η ατομική ασυλία 

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

Δείτε σε πολύ λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο


Διαφήμιση - Advertisement