Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 14/6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής στο τούρκικο All Star Survivor - Gkourou.com Survivor spoiler 14/6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής στο τούρκικο All Star Survivor

Survivor spoiler 14/6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής στο τούρκικο All Star Survivor


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor spoiler 15/6: Ο Ατζούν πήρε τις αποφάσεις για τα Survivor από εδώ και πέρα. Στην Τουρκία ο ημιτελικός και ο τελικός έγινε αγωνιστικά σε ένα… χώρο σαν το Γαλάτσι. Ποιος το πήρε και τι έγινε με το κορίτσι του Φάνη, τη Νεφισέ.

Ο Ογκεντάι ήταν ο μεγάλος τελικός στο τουρκικό Survivor. Μάλιστα ήταν και All Star Survivor, οπότε μιλάμε για ματσάρες. Τόσο ο τελικός όσο και ο ημιτελικός ήταν αγωνιστικά παιχνίδια. Κανονικός στίβος μάχης ήταν τα παιχνίδια για να βγει ο μεγάλος νικητής. Το πλέον δίκαιο εδώ που τα λέμε.

Στον ημιτελικό έπαιξαν δύο ζευγάρια. Ο Ογκεντάι απέναντι στη Σεντά και η Νεφισέ απέναντι στον Μπατουχάν. Ο νικητής ήταν στις έξι νίκες σε κάθε παιχνίδια. Ογκεντάι και Νεφισέ πήγαν στον τελικό.

Στον τελικό επικράτησε ο δυνατός και το φαβορί. Με άλλα λόγια, ο «Ογκε» ήταν σαρωτικός και το σήκωσε. Η Νεφισέ, η οποία έχει το ειδύλλιο με τον Φάνη Μπολέτση, το πάλεψε αλλά δεν ήταν εύκολο. Πολύ πιο εντυπωσιακό το σκηνικό από την απλή και σκέτη ψηφοφορία.


Διαφήμιση - Advertisement