Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 13-6 : Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας! (update) - Gkourou.com Survivor spoiler 13-6 : Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας! (update)

Survivor spoiler 13-6 : Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας! (update)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για το έπαθλο της εβδομάδας θα παλέψουν απόψε (13/6) στο Survivor Μπλε και Κόκκινοι. Σύμφωνα με το trailer οι παίκτες της ομάδας που θα νικήσει, θα καταφέρουν να μιλήσουν με τις οικογένειές τους.

«Διεκδικείτε λοιπόν και οι δύο ομάδες δύο τηλέφωνα από την οικογένειά σας», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός. Όπως είναι φυσικό Μπλε και Κόκκινοι στο άκουσμα αυτής της ανακοίνωσης θα συγκινηθούν, καθώς έχουν να μιλήσουν με τις οικογένειές τους από την αρχή του χρόνου.

Τώρα, οι φανατικοί τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν το σημερινό επεισόδιο και να δουν τους παίκτες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να κερδίσουν το σημαντικό αυτό έπαθλο.

Τι θα γίνει τελικά; Πάλι οι μπλε θα κερδίσουν όπως συμβαίνει συνήθως;

ΝΑΙ…

Οι Μαχητές κερδίζουν το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας απόψε στο Survivor.

Η ενημέρωση είναι οριστική… 

Υπάρχει update στην ενημέρωση. Διότι, το έπαθλο επικοινωνίας δεν είναι το τελευταίο. Η επόμενη εβδομάδα έχει ακόμα ένα, με συμμετοχή των Τούρκων παικτών.

UPDATE!!

 Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης χάνει στην μονομαχία και αποχωρεί  από το Survivor


Διαφήμιση - Advertisement