Διαφήμιση - Advertisement
Κουρεύτηκε και έγινε ένας άλλος: Το νέο λουκ του Ντάνιελ Νούρκα μετά το Survivor 2024 - Gkourou.com Κουρεύτηκε και έγινε ένας άλλος: Το νέο λουκ του Ντάνιελ Νούρκα μετά το Survivor 2024

Κουρεύτηκε και έγινε ένας άλλος: Το νέο λουκ του Ντάνιελ Νούρκα μετά το Survivor 2024


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανανεωμένος, με πολύ καλή διάθεση αλλά και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Νούρκα στο Instagram του λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Survivor.

Μπορεί παρά τη νίκη του να έβγαλε λιγότερα χρήματα από την Κατερίνα Δαλάκα αλλά η παλικαρίσια του νίκη κόντρα στα στατιστικά έχει μείνει σε όλους.

O νικητής του Survivor 2024 κουρεύτηκε και ξυρίστηκε αλλάζοντας τελείως την ατημέλητη εικόνα που είχε όσο βρισκόταν ακόμη μέσα στο ριάλιτι. 
 
Δείτε την αναρτησή του:
 
«Καλημέρα, Καλημέρα

Το Survivor τελείωσε. Εγώ κουρεύτηκα, ξυρίστηκα, άλλαξα λίγο. Η Αθήνα πάλι δεν άλλαξε καθόλου, έχει κίνηση.

Από εκεί και πέρα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για όλη τη θετική ενέργεια, για τη στήριξη, για όσους ήρθατε στον τελικό, για όσους με στηρίξατε από το σπίτι, για όλα τα μηνύματα τα οποία έχω λάβει τα οποία είναι πάρα πολλά. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω.

Αν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο θέλω να πω είναι να μη σταματάτε να ονειρεύεστε. Η κούπα για μένα ήταν ένα όνειρο. Πηγαίνοντας στον τελικό ήξερα τις πιθανότητές μου. Αλλά θες λίγο η μοίρα, λίγο η τύχη, λίγο ήταν η μέρα μου, η ικανότητες. Εν τέλει κατάφερα και κέρδισα γι’ αυτό μην σταματάτε να ονειρεύεστε ποτέ!»

 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement