Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 2024: Άλλος άνθρωπος η Δώρα Νικολή - Πήγε στη Σκορδά και η αλλαγή είναι θεαματική - Gkourou.com Survivor 2024: Άλλος άνθρωπος η Δώρα Νικολή - Πήγε στη Σκορδά και η αλλαγή είναι θεαματική

Survivor 2024: Άλλος άνθρωπος η Δώρα Νικολή - Πήγε στη Σκορδά και η αλλαγή είναι θεαματική


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor 2024: Η Δώρα Νικολή ήταν σήμερα 24 Ιουνίου, καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, για να μιλήσει για το ριάλιτι επιβίωσης.

Ωστόσο, η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι πραγματικά θεαματική και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε καθώς η εικόνα της σήμερα δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή που είχαμε για εκείνη, μέσα από το παιχνίδι.

Με μακριά μαλλιά κάτω, βαμμένη και πιο θηλυκή, η Δώρα Νικολή είναι πραγματικά μια... άλλη!

Θυμίζουμε ότι η 46χρονη μητέρα αγωνιζόταν στους στίβους μάχης δίνοντας το 100% του εαυτού της και είχε αποκαλύψει αρκετές φορές on camera άγνωστες πτυχές της ζωής της... Η μεγαλύτερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor και η στενή της σχέση με τον αθλητισμό ίσως ήταν ο συνδυασμό που τη βοήθησαν να βρίσκεται στα μεγάλα φαβορί.

Η στενή της σχέση με τον αθλητισμό, η άψογη φυσική της κατάσταση, η αντοχή και η ευστοχία της ήταν στοιχεία που δυσκόλεψαν τους αντιπάλους της στον Άγιο Δομίνικο.

Η Δώρα Νικολή μπήκε στο Survivor 2024 αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το πολυπόθητο και μεγάλο έπαθλο, αλλά δυστυχώς δε τα κατάφερε.


 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement