Διαφήμιση - Advertisement
Το προξενιό της Ιουλίας – Spoiler: Αυτές δολοφόνησαν τον Γιωργίκη Προβιό - Gkourou.com Το προξενιό της Ιουλίας – Spoiler: Αυτές δολοφόνησαν τον Γιωργίκη Προβιό

Το προξενιό της Ιουλίας – Spoiler: Αυτές δολοφόνησαν τον Γιωργίκη Προβιό


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας». Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς περιμένουν με αγωνία να παρακολουθήσουν τα τελευταία επεισόδια, στα οποία μεταξύ άλλων θα αποκαλυφθεί και το ποιος και γιατί δολοφόνησε τον Γιωργίκη Προβιό.

Φυσικά, κύριοι ύποπτοι είναι όσοι έμεναν στο αρχοντικό των Προβιών και ειδικά η Ιουλία, ο Χρήστος και η Στεφανία.

Ο Επιφάνιος ομολογεί

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Στασινόπουλος προσπαθεί πάση θυσία να βρει ποιος έμπηξε το μαχαίρι στο φίλο και κουμπάρο του.

Νούμερο ένα ύποπτος είναι η Ιουλία που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί απόλυτα το κίνητρό της μιας και όλα αυτά τα χρόνια πέρασε τα πάνδεινα.

Ο Επιφάνειος, ωστόσο, ομολογεί ότι το έκανε εκείνος και μετά από ανάκριση του Στασινόπουλου φαίνεται ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με τη δολοφονία.Παρόλα αυτά, μαθαίνει πολλές λεπτομέρειες για το σκοτεινό παρελθόν του Γιωργίκη Προβιού!

Ένα ένα τα πρόσωπα που είχαν εξαφανιστεί εμφανίζονται και τότε γίνεται γνωστό πως όλο αυτό συνέβη για τη διεκδίκηση της μικρής Ευγενίας.
Αυτές είναι οι δολοφόνοι

Η Χάδω συνειδητοποιεί ότι θα χάσει μια για πάντα τη Βγενιώ που από την πρώτη κιόλας στιγμή την ένιωθε σαν δική της κόρη. Η παθολογική της ζήλια την βγάζουν εκτός εαυτού.

Όποιος πάρει από κοντά της την μικρή Βγενιώ, θα πεθάνει κι αυτό είναι τελεσίδικο!

Η Στεφανία από την πλευρά της βλέπει ταυτόχρονα τον Χρήστο να βασανίζεται αλλά και την Ιουλία να μην μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να έχουν μια ζωή δίχως βία, είναι να φύγει ο Γιωργίκης από τη μέση!


Διαφήμιση - Advertisement