Διαφήμιση - Advertisement
«O Απόστολος Λύτρας είχε εντολή γιατρού να απέχει από το τηλέφωνο» - Gkourou.com «O Απόστολος Λύτρας είχε εντολή γιατρού να απέχει από το τηλέφωνο»

«O Απόστολος Λύτρας είχε εντολή γιατρού να απέχει από το τηλέφωνο»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση του ξυλοδαρμού 37χρονης δικηγόρου από τον γνωστό ποινικολόγο, σύζυγό της Απόστολο Λύτρα. 

Με τον Απόστολο Λύτρα να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και να έχει ήδη συμπληρώσει μία ολόκληρη ημέρα εκεί, υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με το που βρισκόταν την Τετάρτη 19/6, όταν τον αναζητούσε η αστυνομία. Να σημειωθεί πως ο ποινικολόγος δεν απαντούσε στο τηλέφωνό του, ενώ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα μία ώρα αφού έγινε γνωστό ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.


Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο λόγος που ο Απόστολος Λύτρας απείχε από το κινητό και από τα social media είναι η εντολή γιατρού που είχε. 

«Υπήρχε εντολή γιατρού να μη βλέπει τηλεόραση, να απέχει από όλα και από τα social media. Μόλις πληροφορήθηκε από συνεργάτες του ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε», είπε η Ρούλα Κουσκουρή με βάση το ρεπορτάζ από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του κατηγορούμενου.


Διαφήμιση - Advertisement