Διαφήμιση - Advertisement
DNA και δεύτερου άνδρα στον βιασμό καθηγήτριας - Gkourou.com DNA και δεύτερου άνδρα στον βιασμό καθηγήτριας

DNA και δεύτερου άνδρα στον βιασμό καθηγήτριας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Νέα δεδομένα στην υπόθεση του άγριου βιασμού καθηγήτριας από επιχειρηματία της Μυκόνου φέρνει η ανάλυση DNA. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, σε σημαντικό πειστήριο εντοπίστηκε βιολογικό υλικό και δεύτερου άνδρα, το οποίο συνδέεται με μορφή γενετήσιας πράξης! Επειτα από αυτή την εξέλιξη, διευρύνθηκε το κατηγορητήριο, με τον επιχειρηματία να προσέρχεται στο δικαστήριο την προηγούμενη Τρίτη, κατηγορούμενος πλέον για ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση με χρήση υπνωτικών/ναρκωτικών μέσων. Παράλληλα οι Αρχές αναζητούν το δεύτερο, άγνωστο έως σήμερα, άτομο.

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΡΕΛΗ – ΠΗΓΗ: Realnews 

Η καθηγήτρια γνώρισε τον επιχειρηματία μέσω κοινωνικών δικτύων, ενώ συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, στην περιοχή του Ψυρρή. Σύμφωνα με τη μήνυσή της, ο άνδρας τής έριξε κάποια ουσία στο ποτό. «Φαινόταν χαμένη και να μην έχει συναίσθηση του χώρου», κατέθεσε μάρτυρας. Στη συνέχεια, ο άνδρας κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη γυναίκα, αρχικά μέσα στο αυτοκίνητο και έπειτα στο σπίτι της, ενώ μόλις μπήκε στο διαμέρισμά της φέρεται να της είπε: «Πού θα πας, πώς θα ξεφύγεις τώρα;». Την έβρισε, τη δάγκωσε, της έκλεισε το στόμα προκαλώντας της ασφυξία και τη βίασε επανειλημμένα με κτηνώδη τρόπο, όπως η ίδια περιέγραψε στην κατάθεσή της: «Ανεβήκαμε, δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Ηρθε από πάνω μου, άρχισε να με πνίγει, έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα να χάνω τον κόσμο. Πονούσα, ούρλιαζα να σταματήσει. Επεσα αναίσθητη. Μόλις συνήλθα, φοβόμουν μη με χτυπήσει, δεν είχα καταλάβει τι μου είχε κάνει, φοβήθηκα για τη ζωή μου».

Η ανάλυση των ιατροδικαστών

Εκτός από το σοκ που υπέστη από τα όσα έζησε, η 27χρονη πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν επιστημονικά ευρήματα που «δείχνουν» και δεύτερο κακοποιητή! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανάλυση DNA που έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, εντοπίστηκε στο εσώρουχο της καταγγέλλουσας βιολογικό υλικό ακόμη ενός άνδρα, που συνδέεται άμεσα με κάποιας μορφής γενετήσια πράξη. «Οταν το διάβασα, έπαθα σοκ. Εκείνο το βράδυ βρέθηκα μόνο με τον κατηγορούμενο, από όσο θυμάμαι. Σε ένα μπαρ που πήγαμε, είχα θολώσει και ο κατηγορούμενος έκανε πλάκα με έναν άγνωστο, από όσο θυμάμαι. Μήπως είχε αφήσει αυτόν ή κάποιον άλλον να με αγγίξει; Δεν έχω καμία εικόνα φιγούρας με άλλον άνδρα στα όσα τραγικά πέρασα. Αυτό με έχει καταρρακώσει ψυχικά, θεωρώ τον κατηγορούμενο επικίνδυνο», κατέθεσε η καταγγέλλουσα. Από την πλευρά του, ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι «είμαι σίγουρος πως συνευρέθηκε με κάποιον άλλον άντρα πριν ή και μετά από εμένα… Σε κανένα σημείο των καταθέσεών της δεν αναφέρει τα περί ομαδικού βιασμού και ανεπιφυλάκτως επισημαίνει ότι δεν είδε δεύτερη ανδρική φιγούρα».

Καταπέλτης, ωστόσο, είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, που περιγράφει τον κατηγορούμενο ως «πρόσωπο που ωθείται από βίαια και πρωτόγονα γενετήσια ένστικτα». Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που περιλαμβάνει η δικογραφία, στις οποίες αποτυπώνονται μώλωπες στα χέρια και στα πόδια της κοπέλας. «Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την ικανοποίηση των σαδιστικών ορέξεων του κατηγορουμένου», σημειώνει στην πρότασή του το Συμβούλιο. Ο επιχειρηματίας απέδωσε τα σημάδια στο ερωτικό πάθος και τις δαγκωματιές που αντάλλαξαν σε όλο τους το σώμα. Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καθηγήτριας και απέδωσε την καταγγελία της σε οικονομικά κίνητρα, αλλά και στο αίσθημα ντροπής που ίσως ένιωσε για τις επιλογές της. «Θεωρώ ότι η ίδια κρύβει γεγονότα και από τις φίλες της, μπορεί να θέλει να κρύψει αρνητικά για την ίδια πράγματα από το περιβάλλον της ή να προσδοκούσε από εμένα κάποιο οικονομικό κέρδος, επειδή θεώρησε ότι έχω πάρα πολλά λεφτά. Παραθέτει ένα πρωτοφανές σκηνικό βιασμού, το οποίο όχι μόνο είναι λυπηρό αλλά και ψευδές, συκοφαντικό και αισχρό. Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή αίσθημα φόβου από πλευράς της. Το επόμενο πρωί, της έστειλα μήνυμα, στο οποίο μου απάντησε εξαιρετικά φιλικά, κάτι που δεν θα έκανε, εάν της είχα φερθεί τόσο άσχημα». Η καθηγήτρια υποστήριξε ότι απάντησε συγκαταβατικά στο μήνυμα διότι «τον φοβόμουν, ήξερε πού μένω, δεν ήθελα να επιστρέψει και δεν ήξερα τι μπορούσε να μου κάνει».

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη στο Μεικτό Ορκωτό Αθηνών, ωστόσο πήρε αναβολή, έπειτα από αίτημα που κατέθεσε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου, την οποία έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας. Από την πλευρά της, η καθηγήτρια ζήτησε μέσω του δικηγόρου της Γιώργου Κανιάρη να δικαστεί άμεσα ο κατηγορούμενος, ενώ η ίδια εξακολουθεί να ζει σε καθεστώς φόβου, αφού ο επιχειρηματίας, έπειτα από τρεις μήνες προσωρινής κράτησης, αφέθηκε ελεύθερος με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι». Το δικαστήριο αποφάσισε να παραταθεί η κράτησή του με καθεστώς ηλεκτρονικής επιτήρησης για ακόμη επτά μήνες, ενώ αναμένεται ο προσδιορισμός της νέας δικασίμου.

Δείτε το δημοσίευμα της Realnews


Διαφήμιση - Advertisement