Διαφήμιση - Advertisement
Προφυλάκιση Λύτρα θα ζητήσει ο Θέμης Σοφός - Gkourou.com Προφυλάκιση Λύτρα θα ζητήσει ο Θέμης Σοφός

Προφυλάκιση Λύτρα θα ζητήσει ο Θέμης Σοφός


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην οικία του Απόστολου Λύτρα, όπου διαμένει η σύζυγός του, η οποία ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο τον ποινικολόγο, μίλησε ο συνήγορος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός.

Περιγράφοντας τι συνέβη στο σπίτι του ποινικολόγου, ο Θέμης Σοφός είπε: "Άνοιξε με τα κλειδιά η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και μπήκε στον αύλειο χώρο. Δημιουργήθηκε ένταση".

Εξήγησε ότι οι τα τρία άτομα έφτασαν στο σπίτι του θύματος με προτροπή του κ. Λύτρα και δεν συμμορφώθηκαν στις εντολές του αστυνομικού που βρίσκεται στο σημείο για την προστασία της 37χρονης.

Ο κ. Σοφός σημείωσε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι χτυπημένη και κακοποιημένη βάναυσα "με συμπεριφορά που μόνο ως ζωώδες ένστικτο μπορεί να χαρακτηριστεί".

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, οι κινήσεις του Απόστολου Λύτρα αναμένεται να οδηγήσουν σε σύλληψη και αυτόφωρη διαδικασία, ενώ ανοίγει ο δρόμος και για την προφυλάκισή του, την οποία και θα ζητήσουν.

O Θέμης Σοφός τόνισε επίσης ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που επέβαλε το δικαστήριo στον ποινικολόγο, καθώς όπως ανέφερε δημιουργήθηκε ένα γκρουπ επικοινωνίας στο Viber, στην οποία προστέθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου με αποτέλεσμα να λάβει μηνύματα και από τον κ. Λύτρα και από τους άλλους μετέχοντες.


Διαφήμιση - Advertisement