Διαφήμιση - Advertisement
ΕΟΔΥ: Ο θάνατος από γαστρεντερίτιδα δεν σχετίζεται με την έξαρση κρουσμάτων στον Βόλο – Όχι στη χρήση του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση - Gkourou.com ΕΟΔΥ: Ο θάνατος από γαστρεντερίτιδα δεν σχετίζεται με την έξαρση κρουσμάτων στον Βόλο – Όχι στη χρήση του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση

ΕΟΔΥ: Ο θάνατος από γαστρεντερίτιδα δεν σχετίζεται με την έξαρση κρουσμάτων στον Βόλο – Όχι στη χρήση του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση


Διαφήμιση - Advertisement

 



Ο θάνατος της γυναίκας από γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο του Βόλου, δεν σχετίζεται με την έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ, συνιστώντας παράλληλα στους πολίτες να αποφεύγουν τη χρήση του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση.

Νωρίτερα, το ίδιο επισήμανε ο πρόεδρος  του ΕΟΔΥ, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real fm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Κάτιας Μακρή.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου σημείωσε, ακόμη, ότι «έχουμε δώσει και από την Παρασκευή οδηγίες να μην καταναλώνουν οι κάτοικοι το νερό για ανθρώπινη κατανάλωση. Όχι μόνο να μην πίνουν, ούτε να πλένονται, ούτε να το χρησιμοποιούν για την παρασκευή τροφίμων και αν χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να το χρησιμοποιήσουν, θα πρέπει να το βράσουν πρώτα, όπως είχαμε δώσει οδηγίες και παλιότερα, στους 100 βαθμούς για τρία λεπτά».


Διαφήμιση - Advertisement