Διαφήμιση - Advertisement
Στην Ευελπίδων ο Απόστολος Λύτρας - Gkourou.com Στην Ευελπίδων ο Απόστολος Λύτρας

Στην Ευελπίδων ο Απόστολος Λύτρας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στην Ευελπίδων αναμένεται να φτάσει σε λίγη ώρα ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα περί προσωρινής κράτησής του, το οποίο εξέδωσαν χθες (19/06) οι δικαστικές αρχές, αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβάλλει μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας θα περάσει από στιγμή σε στιγμή το κατώφλι του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Αναμένεται να προφυλακιστεί και να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.Σημειώνεται πως, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ο Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος και την Πέμπτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα. Ο ποινικολόγος, ο οποίος χθες το βράδυ για λόγους ασφαλείας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας. Η ανακρίτρια έκρινε ότι ο δικηγόρος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε με την σύζυγο του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Παράλληλα, σε μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, προχώρησε ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 ο ποινικολόγος κατέθεσε μήνυση για το αδίκημα της ψεύδους καταμήνυσης σε βάρος της συζύγου του η οποία τον κατήγγειλε την Τρίτη ως ηθικό αυτουργό της εισβολής που έγινε στο σπίτι της. Το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης θεωρείται πλημμέλημα.


Διαφήμιση - Advertisement