Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα πέφτει από το παράθυρο την ώρα που κάνει διάδρομο γυμναστικής και σκοτώνεται - Gkourou.com Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα πέφτει από το παράθυρο την ώρα που κάνει διάδρομο γυμναστικής και σκοτώνεται

Σοκαριστικό βίντεο: Γυναίκα πέφτει από το παράθυρο την ώρα που κάνει διάδρομο γυμναστικής και σκοτώνεται


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την Ινδονησία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο που δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα σκοντάφτει, ενώ κάνει διάδρομο γυμναστικής, και πέφτει από το παράθυρο του τρίτου ορόφου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που έχει καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας του γυμναστηρίου, η 22χρονη κοπέλα έχασε τον βηματισμό της και έπεσε, ενώ πίσω της βρισκόταν ένα ανοιχτό παράθυρο. Αν και προσπάθησε να κρατηθεί, δεν κατάφερε να διατηρήσει την ισορροπία της πέφτοντας στο κενό.
Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στο γυμναστήριο μαζί με τον φίλο της και το μικρό αδερφάκι της.

Αν και ο φίλος της της πρότεινε να ασκηθούν μαζί στον δεύτερο όροφο, αυτή επέλεξε να πάει στους διαδρόμους του τρίτου.

Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Η Αστυνομία φέρεται να στρέφεται εναντίον όσων άνοιξαν τα παράθυρα, ενώ διερευνάται και το γιατί βρίσκονταν οι διάδρομοι γυμναστικής μπροστά από τα παράθυρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γυμναστήριο είχε προειδοποιητικά αυτοκόλλητα που έλεγαν ότι τα παράθυρα έπρεπε να παραμένουν κλειστά, αλλά φαίνεται πως είχαν φθαρεί και δεν ήταν ευδιάκριτα τα γράμματα.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement