Διαφήμιση - Advertisement
Λευκάδα: Η μικροσκοπική παραλία του νησιού που φημίζεται για τον βυθό της -Κρυστάλλινα νερά - Gkourou.com Λευκάδα: Η μικροσκοπική παραλία του νησιού που φημίζεται για τον βυθό της -Κρυστάλλινα νερά

Λευκάδα: Η μικροσκοπική παραλία του νησιού που φημίζεται για τον βυθό της -Κρυστάλλινα νερά


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η Λευκάδα φημίζεται για τις παραλίες της. Εκτός από το διάσημο Πόρτο Κατσίκι και τους Εγκρεμνούς, έχει πιο άγνωστους κολπίσκους για να εξερευνήσετε στην επόμενη απόδρασή σας.

Το όμορφο νησί του Ιονίου, η Λευκάδα, φημίζεται για τις καταγάλανες παραλίες με τα βαθιά κρυστάλλινα νερά, με τις δύο πιο διάσημες να φιγουράρουν κάτω από επιβλητικά βράχια. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το νησί συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, καθώς δεν χρειάζεται να μπείτε σε καράβι για να φτάσετε. Αρκεί το όχημά σας.


Στα τοπ αξιοθέατα του νησιού είναι το Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί, δύο μοναδικής ομορφιάς παραλίες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να μπουν σε λίστες περιζήτητων τουριστικών οδηγών ανά τον κόσμο.  Η Λευκάδα, όμως, έχει κι άλλες παραλίες το ίδιο εντυπωσιακές με νερά όπου δεν θα χορταίνετε το κολύμπι. Μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει λίγο πιο γνωστή, είναι το Αγιοφύλλι.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement