Διαφήμιση - Advertisement
Όλοι μιλούν για την επανεμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον – Ειδικός διάβασε τα χείλη των μελών της βασιλικής οικογένειας - Gkourou.com Όλοι μιλούν για την επανεμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον – Ειδικός διάβασε τα χείλη των μελών της βασιλικής οικογένειας

Όλοι μιλούν για την επανεμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον – Ειδικός διάβασε τα χείλη των μελών της βασιλικής οικογένειας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ειδικός στην ανάγνωση χειλιών αποκάλυψε την αντίδραση του Πρίγκιπα Λούις στην εκπληκτική πτήση των Red Arrows και την τρυφερή συζήτηση της Κέιτ Μίντλετον με τον Κάρολο.

Καθώς τα  αεροσκάφη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας πετούσαν πάνω από την Βασιλική Οικογένεια στο μπαλκόνι του Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο Λούις, έξι ετών, δεν μπορούσε παρά να παρακολουθεί το θέαμα με δέος.

Η ειδικός στην ανάγνωση χειλιών Γκάμπι Λέιν είπε στην The Sun ότι καθώς πετούσαν τα Red Arrows, η Κέιτ είπε: “Εχουν διασκορπιστεί όλα.”

Ο ενθουσιασμένος Λούις φώναξε: “Mπαμπά, Mπαμπά, Mπαμπά, κοίτα όλα αυτά τα χρώματα!”, καθώς ο Ουίλιαμ απάντησε: “Ναι!”

Μόλις ολοκληρώθηκε η επίδειξη, ο Κάρολος και η Καμίλα χαιρέτησαν το πλήθος. Η Κέιτ στράφηκε προς τον Βασιλιά και είπε: “Έχει τόσο πολύ κόσμο!”

Ο βασιλιάς Κάρολος απάντησε: «Ναι!» σύμφωνα με την Γκάμπι. Η Γκάμπι αναφέρεται επίσης σε μια χαριτωμένη στιγμή με τον Λούις και την αδελφή του Σάρλοτ καθώς του είπε να «κάτω τα χέρια» κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου.

Νωρίτερα, ο 10χρονος Τζορτζ φάνηκε να θέλει να τραβήξει την προσοχή της μητέρας του, λέγοντάς της: “Κοίτα εκεί μαμά,” καθώς εκείνος, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Πριγκίπισσα Σάρλοτ, εννέα ετών, και ο Πρίγκιπας Λούις, έξι ετών, ταξίδευαν κατά μήκος της Mall.


Διαφήμιση - Advertisement