Διαφήμιση - Advertisement
Μαρία Αντωνά: Ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα μετά τον Σοϊλέδη; - Η φωτογραφία "φωτιά" από κοινή βραδινή έξοδό τους - Gkourou.com Μαρία Αντωνά: Ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα μετά τον Σοϊλέδη; - Η φωτογραφία "φωτιά" από κοινή βραδινή έξοδό τους

Μαρία Αντωνά: Ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα μετά τον Σοϊλέδη; - Η φωτογραφία "φωτιά" από κοινή βραδινή έξοδό τους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες που θέλει την Μαρία Αντωνά να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή και να είναι ερωτευμένη με γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο.

Το πρωί της Τρίτης 4/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη, ο οποίος εξασφάλισε μια φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.

Μαζί με τον παρουσιαστή και τη ραδιοφωνική παραγωγό ήταν και ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως δεν γνωρίζει αν οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως αυτή είναι μια από τις ελάχιστες φορές που έχουμε δει τον Γιώργο Λιάγκα σε δημόσια εμφάνιση με γυναίκα, μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά.


 


Διαφήμιση - Advertisement