Διαφήμιση - Advertisement
Απόστολος Λύτρας: Η πρώτη εμφάνιση της συζύγου του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό - Δείτε τις φωτογραφίες - Gkourou.com Απόστολος Λύτρας: Η πρώτη εμφάνιση της συζύγου του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό - Δείτε τις φωτογραφίες

Απόστολος Λύτρας: Η πρώτη εμφάνιση της συζύγου του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό - Δείτε τις φωτογραφίες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πάγωσε το πανελλήνιο από την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, και την κατάσταση στην οποία έφτασε στην κλινική μετά τον ξυλοδαρμό από τον γνωστό ποινικολόγο η 37χρονη σύζυγός του.

Σήμερα η 37χρονη δικηγόρος πέρασε την πόρτα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, την οποία όπως ομολόγησε ο γνωστός ποινικολόγος, ξυλοκόπησε άγρια.

Η δικηγόρος μετέβη στην ιατροδικαστική υπηρεσία με συμβατικό αυτοκίνητο. Ήταν ντυμένη στα μαύρα, φορούσε γυαλιά, ενώ, όπως μετέδωσε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star είχε δεμένο το δεξί της χέρι και το ένα της δάχτυλο είχε νάρθηκα. Επίσης όπως φαίνεται είχε δεμένη τη μύτη της.

Να σημειωθεί πως ανάλογα με τη σοβαρότητα των τραυμάτων που θα διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, ενδέχεται να αλλάξει και η κατηγορία σε βάρος του Απόστολου Λύτρα και από βαριά σκοπούμενη βλάβη που είναι κακούργημα να μετατραπεί σε πλημμέλημα. 

 






Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement