Διαφήμιση - Advertisement
Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτό είναι το δεύτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους - Gkourou.com Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτό είναι το δεύτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτό είναι το δεύτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, μετά την γέννηση της κόρης τους τον Φεβρουάριο. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει ότι το παιδί τους θα πάρει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία έφυγε από την ζωή στις 25 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα (13/6) η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το δεύτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση για την βάπτιση του μωρού, η Δήμητρα Βαμβακούση ανέφερε: «Πρώτα ο Θεός θα δώσουμε στην κόρη μας το όνομα της μητέρας του και επειδή αγαπάμε πολύ την Παναγία μας θα πάρει και το όνομα «Μαρία».

Θα είναι «Ουρανία-Μαρία Αγγελοπούλου». Η ουσία της βάπτισης για εμάς είναι ότι μετά θα έχει τον δικό της άγγελο, οπότε θα είναι όνομα και πράγμα.

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πότε θα κάνουμε την βάπτιση, πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τον πνευματικό μας. Πάντα τον συμβουλευόμαστε, ειδικά για τα Μυστήρια της εκκλησίας».


Διαφήμιση - Advertisement