Διαφήμιση - Advertisement
Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Το προφίλ του - Gkourou.com Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Το προφίλ του

Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία - Το προφίλ του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το δικαστήριο έκρινε ότι θα πρέπει να κρατηθεί ως την εκδίκαση του αυτοφώρου, την Παρασκευή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Ο δικηγόρος του κρατούμενου δημοσιογράφου μίλησε για αυτή την τελευταία αυτή εξέλιξη στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News όπου ανέφερε:

«Πήραμε μια αναβολή μέχρι την Παρασκευή σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι δύο μάρτυρες κατηγορίες που δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να καταθέσουν».

Ερωτηθείς ο δικηγόρος τι αναφέρει η κατάθεση της πρώην συζύγου του δημοσιογράφου απάντησε ότι στο παρελθόν είχε βιώσει κάποια περιστατικά βίας, τα οποία δεν έχουν καταγγελθεί ποτέ και δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος σημείωσε ότι ο εντολέας του είναι αφενός στενοχωρημένος για ό,τι έγινε κι αφετέρου ο ίδιος δηλώνει ότι δέχθηκε κι αυτός σωματική βία μέσα σένα καυγά που είχε με την σύζυγό του.

Το προφίλ του δημοσιογράφου

Πριν τρείς μήνες ως αστυνομικός συντάκτης κάλυπτε το ρεπορτάζ της αδικοχαμένης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της έξω από αστυνομικό τμήμα.

Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται σήμερα ότι ξυλοκόπησε την σύντροφο του σε τέτοιο σημείο ώστε να της προκαλέσει κάκωση στην γνάθο.

Είναι γνωστός αστυνομικός συντάκτης που κάλυπτε από φωτιές και τροχαία, ενώ είχε πάει αποστολή και στην Σλοβακία ως δημοσιογράφος της ΕΡΤ όταν πυροβόλησαν τον Σλοβάκο πρωθυπουργό.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement