Διαφήμιση - Advertisement
Αμοργός: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Αμερικανό αστυνομικό που αγνοείται - Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στην αδερφή του - Gkourou.com Αμοργός: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Αμερικανό αστυνομικό που αγνοείται - Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στην αδερφή του

Αμοργός: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Αμερικανό αστυνομικό που αγνοείται - Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στην αδερφή του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα νέο θρίλερ είναι σε εξέλιξη από χθες στην Αμοργό όταν ένας Αμερικανός είχε ξεκινήσει για πεζοπορία και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Πρόκειται για έναν 59χρονο, ο οποίος είχε πάει για διακοπές στο νησί των Κυκλάδων μαζί με έναν φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως αστυνομικός στο Λος Άντζελες, πήγε να κάνει πεζοπορία σε ένα δύσβατο σημείο της Αμοργού.

Όπως ανέφερε ο φίλος του αγνοούμενου, ο 59χρονος ξεκίνησε γύρω στις 7 το πρωί της Τρίτης από την Αιγιάλη με κατεύθυνση προς τα Κατάπολα, ακολουθώντας ένα επίσημα χαρακτηρισμένο μονοπάτι.

Από τότε, χάθηκε κάθε ίχνος του και δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Παρότι είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο, στις κλήσεις που έγιναν από το φίλο του, δεν έδωσε καμία απάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία επικοινωνία του 59χρονου ήταν με ένα μήνυμα που έστειλε στην αδερφή του στις 7:20 το πρωί της Τρίτης στην οποία έστειλε μια φωτογραφία της πινακίδας με τις πληροφορίες του μονοπατιού.

Στις έρευνες που έχουν ξεκινήσει από χθες οι αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος θα συνδράμουν σήμερα συνάδελφοί τους από το ΑΤ Νάξου με επικεφαλής αξιωματικό. Οι έρευνες, σύμφωνα με το cyclades24 , συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας με τη συμμετοχή και εθελοντών, αλλά και κλιμακίου διασωστών.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement