Διαφήμιση - Advertisement
Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εμφάνισή της και η πορεία της υγείας της: "Έχει καλές και κακές μέρες" - Gkourou.com Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εμφάνισή της και η πορεία της υγείας της: "Έχει καλές και κακές μέρες"

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα εμφάνισή της και η πορεία της υγείας της: "Έχει καλές και κακές μέρες"


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Κέιτ Μίντλετον οργανώνει την "μεγάλη βασιλική της εμφάνιση" μετά το Trooping the Colour.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φημολογείται ότι προγραμματίζει ήδη την επόμενη δημόσια εμφάνισή της, μετά την πρώτη της εμφάνιση μετά τη διάγνωση καρκίνου στο Trooping the Color στις αρχές του μήνα.

Τότε η Κέιτ βγήκε το μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ με τη βασιλική οικογένεια για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου.

Η 42χρονη σχεδιάζει ήδη μια βασιλική εμφάνιση που θα αφορά ένα άθλημα που αγαπά πολύ, το τένις.

Η ίδια έχει "καλές μέρες" και "κακές μέρες" εν μέσω συνεχιζόμενης θεραπείας για τον καρκίνο και σύμφωνα με τη βασιλική ειδικό Emily Andrews η Κέιτ είναι πιθανό να παρευρεθεί στο τουρνουά Wimbledon που ξεκινά τη Δευτέρα 01/07 και θα διαρκέσει 2 εβδομάδες.

Στο άρθρο της για τη Grazia, η Andrews σημείωσε: "Η θεραπεία της είναι σε εξέλιξη και θα είναι για τους επόμενους μήνες, αλλά θα ήθελε να επισκεφτεί το τουρνουά τένις του Wimbledon". Εξάλλου, η Κέιτ είναι η πρόεδρος του τουρνουά και κάθε χρόνο δίνει τα έπαθλα στους νικητές.

Η Κέιτ Μίντλετον είναι πρόεδρος της λέσχης τένις του Γουίμπλεντον και οι εμφανίσεις της στο grand slam είναι πάντα πολύ προσεγμένες και ανάλογες με το άθλημα.

Aκόμα, πιστεύεται ότι η Κέιτ θέλει να είναι παρούσα στις αθλητικές ημέρες, τα πικνίκ και τις σχολικές εκδηλώσεις των παιδιών της στο τέλος της περιόδου. Η ίδια θέλει να περνά χρόνο με την οικογένειά της που είναι η "απόλυτη προτεραιότητα" της Κέιτ καθώς τα παιδιά της είναι "ο κύριος μοχλός για να παραμείνει δυνατή και να συνεχίσει".

Αφού ο Πρίγκιπας Τζορτζ, 10, η Σάρλοτ, 9 και ο Λούις, 6 ετών, τελειώσουν το σχολείο, η οικογένεια σχεδιάζει να αποσυρθεί στο αγαπημένο τους Amner Hall στο Νόρφολκ. Η αγάπη της οικογένειας για το Νόρφολκ δεν είναι κρυφή, κάτι που αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά του σε μια από τις τοπικές παραλίες.

Επιπλέον, εάν η Κέιτ Μίντλετον νιώθει καλά είναι πιθανόν η οικογένεια να κάνει μία ιδιωτική επίσκεψη στην βασιλική εξοχική κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να δει τον βασιλιά Κάρολο.

Παρόλο που η Κέιτ σημειώνει πρόοδο στην επιστροφή της στη δημόσια ζωή, αναφέρεται ότι η ομάδα της δεν προγραμματίζει καμία εκδήλωση μέχρι το φθινόπωρο. Η επιστροφή της στα καθήκοντά της θα είναι σταδιακή, με την Κέιτ να μην επιστρέφει πλήρως ως ανώτερη royal μέχρι τον επόμενο χρόνο.


Διαφήμιση - Advertisement