Διαφήμιση - Advertisement
Επιβεβαίωσε τη σχέση του Λιάγκα με την Αντωνά - Τους έχω δει με τα μάτια μου - Gkourou.com Επιβεβαίωσε τη σχέση του Λιάγκα με την Αντωνά - Τους έχω δει με τα μάτια μου

Επιβεβαίωσε τη σχέση του Λιάγκα με την Αντωνά - Τους έχω δει με τα μάτια μου


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επιβεβαίωσε τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με τη Μαρία Αντωνά και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». Όταν είδε τη συνάδελφο και φίλη της να περνάει από μπροστά της, τη σταμάτησε για να τη χαιρετήσει λέγοντάς της: «Πού είσαι φίλη; Έλα εδώ, συγγνώμη παιδιά». 

Η πρώην παίκτρια του Survivor, βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με τη Μαρία Αντωνά και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». Όταν είδε τη συνάδελφο και φίλη της να περνάει από μπροστά της, τη σταμάτησε για να τη χαιρετήσει λέγοντάς της: «Πού είσαι φίλη; Έλα εδώ, συγγνώμη παιδιά». Η Μαρία Αντωνά τότε, την πλησίασε για να τη χαιρετήσει, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να της λέει: «Είσαι στα καλύτερά σου. Ο Δίδυμος σου πάει πάρα πολύ».

  Στη συνέχεια, μιλώντας ξανά στην κάμερα, είπε: «Έπρεπε να το πω, Δίδυμος είναι ο Γιώργος Λιάγκας».Όταν ρωτήθηκε αν επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις της τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, είπε: «Ναι καλέ, εννοείται και το επιβεβαιώνω» και πρόσθεσε: «Έχω χαρεί πάρα πολύ, τους έχω δει με τα μάτια μου, είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς. Και γιατί να κρυφτούν; Και ο Γιώργος Λιάγκας είναι μόνος του και η Μαρία Αντωνά είναι μόνη της».

Τέλος, όταν κατάλαβε ότι ήταν η πρώτη που επιβεβαίωσε τη σχέση τους, σχολίασε: «Εγώ είμαι η πρώτη που το επιβεβαιώνω; Αλήθεια; Α ναι; Ωχ. Έκανα βλακεία. Γιατί είναι κακό να κάνεις σχέση; Σας το επιβεβαιώνω εγώ».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Περισσότερα Βίντεο


Διαφήμιση - Advertisement