Διαφήμιση - Advertisement
Απόστολος Λύτρας: Άγριο ξέσπασμα από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου - Τι αναφέρει - Gkourou.com Απόστολος Λύτρας: Άγριο ξέσπασμα από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου - Τι αναφέρει

Απόστολος Λύτρας: Άγριο ξέσπασμα από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου - Τι αναφέρει


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα για τα όσα ακούγονται για εκείνη, όπως λέει άτομο από το στενό περιβάλλον της.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό», ξέσπασε μεταφέροντας στο κοντινό του πρόσωπο λέγοντας ότι την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» που θέλει «να παγιδεύσει» τον Απόστολο Λύτρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα δήλωσε στο ίδιο πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Η ίδια, ωστόσο, διευκρίνισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.


Διαφήμιση - Advertisement