Διαφήμιση - Advertisement
Το ανακοίνωσαν! Αποχωρεί από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - Gkourou.com Το ανακοίνωσαν! Αποχωρεί από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Το ανακοίνωσαν! Αποχωρεί από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μπορεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, αλλά ήδη υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις για την επόμενη. Ανανεωμένη αναμένεται να είναι και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Θα δείτε ένα εντελώς διαφορετικό πλατό, άλλους τίτλους, άλλα γραφικά κι ένα γενικότερο φρεσκάρισμα. Έπεσε και μία ιδέα να αλλάξουμε και τον τίτλο. Θα δούμε τώρα, παίζει κι αυτό. Στα πρόσωπα ενδεχομένως να γίνουν κάποιες αλλαγές», ανέφερε η ίδια πριν από λίγες ημέρες.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@star συνάντησε τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον ρώτησε για τις αλλαγές.Ο τραγουδιστής και συνεργάτης της παρουσιάστριας αποκάλυψε πως του χρόνου δε θα είναι μαζί τους η Εβελίνα Νικόλιζα.

 
«Όταν μου είπε η Εβελίνα Νικόλιζα ότι δε θα συνεχίσει στην εκπομπή ένιωσα ξεριζωμένος. Το Εβελινάκι είναι το ντουέτο, το αγαπημένο μου, είναι η κολλητή μου τα τελευταία 4 χρόνια, αυτό δε θα αλλάξει. Θα μου πάρει ένα διάστημα να συνηθίσω ότι δε θα είναι κοντά μας. Είναι καταπληκτική φωνάρα. Της εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει», είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.


Διαφήμιση - Advertisement