Διαφήμιση - Advertisement
Απόστολος Λύτρας: Πώς ήταν η δεύτερη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού - Gkourou.com Απόστολος Λύτρας: Πώς ήταν η δεύτερη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού

Απόστολος Λύτρας: Πώς ήταν η δεύτερη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεύτερη νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού για τον Απόστολο Λύτρα, μετά την προφυλάκισή του για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και την παραβίαση των μετέπειτα περιοριστικών όρων.

Όπως έγινε γνωστό, ο Απόστολος Λύτρας ήδη από την πρώτη ημέρα στον Κορυδαλλό, σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του. Ένα από αυτά και το αίτημα αποφυλάκισής του, που αναμένεται να καταθέσει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Την ίδια ώρα, η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου, που στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον ξυλοδαρμό είπε πως βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση, αναμένεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, καθώς και επιμέλεια της 9χρονης κόρης της, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον γνωστό ποινικολόγο. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δεύτερη νύχτα στο κελί κύλησε ήρεμα για τον Απόστολο Λύτρα. Χθες, Παρασκευή 21 Ιουνίου τον επισκέφτηκε η αδελφή του και ο δικηγόρος του, με κύριο αντικείμενο συζήτησής τους το αίτημα αποφυλάκισης.

Παράλληλα, τον επισκέφτηκαν η πρώην σύζυγός του και η μεγάλη του κόρη, οι οποίες του πήγαν μία βαλίτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν και βιβλία.


Διαφήμιση - Advertisement