Διαφήμιση - Advertisement
Στο κρατητήριο πασίγνωστος επιχειρηματίας για ενδοοικογενειακή βία - Gkourou.com Στο κρατητήριο πασίγνωστος επιχειρηματίας για ενδοοικογενειακή βία

Στο κρατητήριο πασίγνωστος επιχειρηματίας για ενδοοικογενειακή βία


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Θα ξεκινήσω με δύο νέες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας που έχουν να κάνουν με «επώνυμους». Η μία δεν έχει ακουστεί, αλλά έχω το σχετικό ρεπορτάζ. 

Η πρώτη, όπως έχετε αντιληφθεί, αφορά γνωστό δικηγόρο ο οποίος έχει χαμηλό προφίλ και έβγαινε σε μεσημεριανά πάνελ. Απ’ ό,τι έμαθα, πρόκειται για μία καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία πριν από περίπου 1,5 μήνα, με την καταγγέλλουσα να αναφέρει ότι της άσκησε βία και την έβρισε. 

Η γυναίκα είναι ασκούμενη δικηγόρος και σύντροφος του θύτη, με τον τελευταίο να αρνείται όσα του αποδίδονται και μάλιστα να έχει στραφεί κατά της καταγγέλλουσας, υποστηρίζοντας πως όλα όσα λέει είναι ψευδή. Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει παρελθόν από ό,τι έμαθα σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, με την πρώην γυναίκα του να τον έχει καταγγείλει και η υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Τώρα η καταγγελία έγινε από τη νυν σύντροφό του, η οποία είναι από τη Λατινική Αμερική και μάλιστα η πηγή μου είπε ότι πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο. Ρώτησα να μάθω για τον συγκεκριμένο και στην πιάτσα κανείς δεν πίνει νερό στο όνομά του.

Πηγή: newsbeast


Διαφήμιση - Advertisement