Διαφήμιση - Advertisement
Ζευγάρι Λιάγκας - Αντωνά; Οι ατάκες «φωτιά» στα πρωινά - Gkourou.com Ζευγάρι Λιάγκας - Αντωνά; Οι ατάκες «φωτιά» στα πρωινά

Ζευγάρι Λιάγκας - Αντωνά; Οι ατάκες «φωτιά» στα πρωινά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Είναι από τα πρόσωπα που συνήθως απασχολεί με τη δουλειά του και τις καυστικές του ατάκες. Αυτή τη φορά, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας τραβά τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και με τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά. Έτσι, όλες οι πρωινές εκπομπές αναφέρθηκαν στο θέμα σχολιάζοντας με διαφορετικό τρόπο το εν λόγω γεγονός.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day», επικαλούμενη και φωτογραφία όπου η Μαρία Αντωνά καταγράφεται παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα σε κοινή τους έξοδο, είπε: «Είναι μια συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Διακινείται μια πληροφορία ότι η Μαρία Αντωνά, που την έχω στην καρδιά μου, είναι ξανά ερωτευμένη. Εγώ με τη Μαρία, παρόλο που είμαι σε συχνή επικοινωνία, δεν έχει τύχει - τις τελευταίες 15 μέρες που λέγεται ότι βγαίνει με γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης - να της μιλήσω για να τη ρωτήσω αν ισχύει. Είμαι σίγουρη ότι το Μαράκι θα μου έλεγε». «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει επιλέξει από το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά και μετά να μην επιβεβαιώσει ποτέ κάτι για την προσωπική του ζωή», τόνισε.

«Είναι ελεύθεροι κι οι δύο και μακάρι… Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου γιατί ο Γιώργος είναι απέναντι και προσωπικά μου έχει φερθεί και πάρα πολύ ωραία κι έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Το θέμα το βγάζουμε γιατί παίζει παντού. Αν το είχα δει με τα μάτια μου, δεν θα έπαιζα ποτέ κάτι τέτοιο ή δεν θα το έλεγα, όπως κι έχω δει έξω τον Γιώργο και με έχει δει κι ο Γιώργος. Δεν θα το έλεγα!», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου στη «Super Κατερίνα».

«Από εκεί και πέρα επειδή από το πρωί είναι viral παντού, δεν καταλαβαίνω ποιους ενοχλεί. Ο άνθρωπος είναι μόνος το εδώ και πολύ καιρό κι έχει μεγάλα παιδάκια και δεν είναι κακό. Ο Γιώργος μετά τον χωρισμό του δεν έχει βγάλει τίποτα κι είναι πολύ διακριτικός. Για να είμαστε ειλικρινείς. Ούτε παπαράτσι με κάποια σύντροφο ούτε τίποτα», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να μην σχολίασε κάτι on air, όμως η ατάκα ήρθε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Ο δεύτερος, μιλώντας στο «Πρωινό», είπε: «Είναι δυνατόν ο καθένας να λέει ό,τι θέλει;…. Κι εσύ Γιώργο μου, δεν μπορείς να βγεις με μια κοπέλα, αμέσως να βγάζουν φωτογραφίες και να γράφουν ό,τι θέλουν;». Οι συντελεστές πάγωσαν και προσπέρασαν διακριτικά το θέμα.


Διαφήμιση - Advertisement