Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη για την τραγωδία με τους 4 νεκρούς: Η τραγική σύμπτωση στο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο - Gkourou.com Θλίψη για την τραγωδία με τους 4 νεκρούς: Η τραγική σύμπτωση στο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Θλίψη για την τραγωδία με τους 4 νεκρούς: Η τραγική σύμπτωση στο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη από το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Κυριακής (16/6) στους Τοξότες και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας που επέβαιναν στο ΙΧ έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ επτά είναι οι τραυματίες.

Από την Χαλκίδα τα τρία θύματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες επιβαίνοντες στο όχημα, ήταν από τη Χαλκίδα και βρέθηκαν στην Ξάνθη για επαγγελματικό ταξίδι σε γνωστή βιομηχανία. Σχετικά με τις κοπέλες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, η μια ήταν φοιτήτρια που σπουδάζει στη Κομοτηνή και έχει καταγωγή από τη Χαλκίδα ενώ η άλλη κοπέλα είναι αλλοδαπή και ζει στη Ξάνθη. Τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ κατευθύνονταν στο Νέστο για μπάνιο. Η τραγική σύμπτωση στο δυστύχημα είναι ότι το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας γνωστής βιομηχανίας, από τη βραδινή βάρδια.

Στο αυτοκίνητο που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης – Τοξότες από την Ξάνθη προς την Καβάλα και που έχασαν τη ζωή τους οι τέσσερις άνθρωποι, κατάφερε να διασωθεί ο συνοδηγός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Ταυτόχρονα, στο λεωφορείο που βγήκε εκτός δρόμου μετά τη σύγκρουση, επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον έξι τραυματίες.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σίδερων η οποία σύρθηκε στον δρόμο για περισσότερα από 150 μέτρα.

Για το περιστατικό έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους τέσσερις επιβάτες του αυτοκινήτου και ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Πώς έγινε το τροχαίο

Ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Καβάλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο άντρες και δύο γυναίκες, όλοι τους ηλικίας 20-25 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και «καρφώθηκε» στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να διαλυθεί και να βρουν ακαριαίο θάνατο οι τέσσερις νεαροί. Από τη σύγκρουση επέζησε ο συνοδηγός, που τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Οι κοπέλες ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο.

O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.


Διαφήμιση - Advertisement