Διαφήμιση - Advertisement
Τα 4 ζώδια που μένουν φίλοι με τους πρώην τους - Gkourou.com Τα 4 ζώδια που μένουν φίλοι με τους πρώην τους

Τα 4 ζώδια που μένουν φίλοι με τους πρώην τους


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κάποια από τα 12 ζώδια τείνουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους τους και μάλιστα αμέσως μετά τον χωρισμό. Σίγουρα… δεν είναι για όλους αυτός ο ελβετικός τρόπος λειτουργίας.

Τα 4 ζώδια που μένουν φίλοι με τους πρώην τους

  1. Τοξοτης
  2. Δίδυμοι
  3. Ζυγός
  4. Υδροχόος

Τοξότης

Είστε εύκολοι στη ζωή και τις σχέσεις σας και οι σύντροφοί σας το γνωρίζουν. Δεν σας αρέσει η ιδέα να είστε δεμένοι με ένα άτομο και προσπαθείτε να κρατήσετε τις σχέσεις σας αρκετά χαλαρές. Όταν αυτές οι σχέσεις τελειώσουν, ο λόγος δεν είναι συνήθως τόσο ο σύντροφος, όσο το να μην θέλετε κάτι εξαιρετικά δεσμευτικό. Εάν είναι πρόθυμοι, είστε πάντα ανοιχτοί στο να παραμείνετε φίλοι με έναν πρώην – ειδικά γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί αργότερα στο δρόμο;

Δίδυμοι

Παραμένετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους, ακόμα κι αν δεν το σκοπεύετε. Μετά από έναν χωρισμό, πιθανότατα, οι αναρτήσεις και τα μηνύματά σας θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στις ροές τους, θα εξακολουθείτε να αλληλεπιδράτε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους και πιθανότατα θα καταφέρνετε να τους συναντάτε από καιρό σε καιρό. Απολαμβάνετε νέες εμπειρίες και επιθυμείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τις παλιές. Δεν έχετε πολλά προβλήματα να διαχωρίσετε το ρομαντικό σας παρελθόν από μια πιθανή νέα φιλία.

Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό μετά τον χωρισμό να ρώτησες εσύ, «Μπορούμε να είμαστε ακόμα φίλοι;» – και το εννοούσες απολύτως. Αν και μπορείτε να κάνετε ένα μικρό βήμα πίσω αρχικά μετά το τέλος της σχέσης, δεν θα αργήσει να επικοινωνήσετε ξανά για να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Εξακολουθείτε να θυμάστε όλα τα θετικά χαρακτηριστικά που είχε ο πρώην σας και εξακολουθείτε να θέλετε να είναι μέρος της ζωής σας.

Υδροχόος

Οι άνθρωποι συχνά υποτιμούν πόσο σημαντική είναι η φιλία για σένα, Υδροχόε. Συνήθως αποφεύγετε τις σχέσεις με ανθρώπους γιατί δεν θέλετε να καταστρέψετε μια καλή σχέση. Ωστόσο, αν τελικά καταλήξετε σε μια σχέση, αυτή βασίζεται σε ένα θεμέλιο φιλίας και είναι μια σχέση στην οποία προσπαθείτε να επιστρέψετε εάν η σχέση πάει νότια. Δεν είναι ασυνήθιστο στην ομάδα φίλων σας να έχετε μερικούς από αυτούς άτομα με τα οποία είχατε ραντεβού στο παρελθόν.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement