Διαφήμιση - Advertisement
«Με χτύπησε με το αυτοκίνητο εν κινήσει»: Η περιγραφή της 43χρονης για την επίθεση από πασίγνωστο δικηγόρο - Gkourou.com «Με χτύπησε με το αυτοκίνητο εν κινήσει»: Η περιγραφή της 43χρονης για την επίθεση από πασίγνωστο δικηγόρο

«Με χτύπησε με το αυτοκίνητο εν κινήσει»: Η περιγραφή της 43χρονης για την επίθεση από πασίγνωστο δικηγόρο


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Άρχισε να με βρίζει, ότι είμαι ένα δικηγορικό τίποτα. Όταν τόλμησα να αντιδράσω, σήκωσε το χέρι του και με χτύπησε. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει» περιγράφει η 43χρονη δικηγόρος για την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από πασίγνωστο δικηγόρο.

Μιλώντας στο MEGA, η γυναίκα υποστηρίζει ότι με τον δικηγόρο διατηρούσε σχέση ενώ ταυτόχρονα ήταν και εργοδότης της. «Μου έχει κάνει μήνυση ότι εγώ τον χτύπησα. Μέσα στην παράνοια της στιγμής κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τον ακούμπησα καθόλου» περιγράφει η ίδια για την επίθεση.

Η ίδια αποκαλύπτει μάλιστα, ότι λάμβανε από το συγκεκριμένο γραφείο «το εξευτελιστικό ποσό των 400 ευρώ» και έπαιρνε και κάποια χρήματα ως αμοιβή από υποθέσεις. «Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ» συμπληρώνει η 43χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια, μετά το συμβάν με τον ξυλοδαρμό, ο δικηγόρος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, ζητώντας συγνώμη.

«Δύο μέρες μετά το συμβάν με κάλεσε στο τηλέφωνο για να μου πει ότι μου ζητάει συγνώμη. Του το έκλεισα. Μου έλεγε ότι μετάνιωσε, “λυπήσουμε πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά μου” κτλ».

Την ίδια ώρα, ο γνωστός δικηγόρος αρνείται τα όσα λέει η 43χρονη, τονίζοντας ότι εκείνος είναι το θύμα αυτής της υπόθεσης.

«Καταρχάς δεν είμαι κατηγορούμενος για τίποτα, η όλη κατάσταση όπως έχει περιγραφεί από την καταγγέλουσα είναι εντελώς αντίθετη από αυτά που περιγράφει η ίδια. Εγώ είμαι το θύμα σε αυτή την υπόθεση» υποστηρίζει ο γνωστός δικηγόρος σύμφωνα με κύκλους συναδέλφων του με τους οποίος επικοινώνησε το newsit.gr

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement