Διαφήμιση - Advertisement
Τα 4 ζώδια που δεν χαλαρώνουν ποτέ στις διακοπές - Gkourou.com Τα 4 ζώδια που δεν χαλαρώνουν ποτέ στις διακοπές

Τα 4 ζώδια που δεν χαλαρώνουν ποτέ στις διακοπές


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

 Μερικά ζώδια φαίνονται να έχουν γεννηθεί να είναι χαλαρά είτε δουλεύουν είτε διασκεδάζουν. Άλλα ζώδια βρίσκουν τον εργασιακό χώρο εξαιρετικά αγχωτικό, αλλά ξέρουν πώς να αφήσουν τη δουλειά στην άκρη και να χαλαρώσουν τα Σαββατοκύριακα και στις διακοπές. Αλλά αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι υπερβολικά προσηλωμένα και έχουν πρόβλημα να διαχωρίσουν την εργασία από την διασκέδαση. Αλλά η υπερβολική επιτυχία μπορεί να γίνει εις βάρος της ευτυχίας και της ψυχικής σας υγείας.

Αυτά τα τέσσερα ζώδια δεν χαλαρώνουν ποτέ στις διακοπές

  1. Δίδυμοι
  2. Παρθένος
  3. Τοξότης
  4. Κριός

Δίδυμοι

Πρώτον, υπάρχει ο σχεδιασμός. Μετά, υπάρχει το ταξίδι. Μετά από αυτό, ακολουθεί η οδήγηση. Εάν το ταξίδι περιλαμβάνει αεροδρόμιο, υπάρχει χώρος στάθμευσης. Μετά, ακολουθεί η αναμονή στο τερματικό. Μερικές φορές, υπάρχουν καθυστερήσεις πτήσεων. Και δεν μπορείς να κοιμηθείς ούτε ένα λεπτό γιατί υπάρχουν συνεχώς δυνατές ανακοινώσεις… Ποιος χρειάζεται όλο το άγχος; Οι Δίδυμοι βρίσκουν τις διακοπές πιο εξαντλητικές από το να δουλεύουν με πλήρη απασχόληση.

Παρθένος

Οι Παρθένοι τείνουν να είναι εμμονικοί. Εάν κάνετε αυτό το ταξίδι στη Ρώμη, το οποίο γίνεται μια φορά στη ζωή, πρέπει να δείτε τα πάντα στην Αιώνια Πόλη. Δεν θέλετε να χάσετε ούτε ένα μνημείο ή γεύση. Πρέπει να δείτε το Κολοσσαίο, το Circus Maximus, το Βατικανό, τα ερείπια στην Πομπηία, το Πάνθεον, τη Φοντάνα ντι Τρέβι, τις Κατακόμβες, την Κρύπτη των Καπουτσίνων και τη Ρωμαϊκή Αγορά. Πρέπει να δοκιμάσετε αυθεντικά ιταλικά ζυμαρικά, πίτσα, αγκινάρες και κάθε τελευταία παραλλαγή τυριού Romano, παρμεζάνας, ρικότα και μοτσαρέλας. Ποτέ δεν θα συγχωρούσες τον εαυτό σου αν, κατά την πτήση της επιστροφής, συνειδητοποιούσες ότι εξαντληθήκατε τόσο πολύ να τρέχετε από το ένα πράγμα στο άλλο, που ξέχασες να κοιτάξεις τον διάσημο πίνακα του Μιχαήλ Άγγελου στην Καπέλα Σιξτίνα. Πάρε μια βαθιά ανάσα , Παρθένε. Οι διακοπές είναι για χαλάρωση. Δεν είναι τεστ αντοχής.

Τοξότης

Ακριβώς όπως οι Παρθένοι, οι Τοξότες βρίσκουν τις διακοπές απίστευτα αγχωτικές, αλλά για τον εντελώς αντίθετο λόγο – βαριούνται και αγχώνονται επειδή το μόνο που έκαναν ήταν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο μοτέλ σε άλλη πόλη για μια εβδομάδα. Όλα τα δωμάτια του μοτέλ φαίνονται ίδια. Και κάθε πισίνα μοτέλ είναι ακριβώς η ίδια—είναι υγρή , καταλαβαίνετε. Έτσι περνάτε τις διακοπές σας περπατώντας στο δωμάτιο του μοτέλ σας ή κάθεστε δίπλα στην πισίνα κοιτάζοντας με αγωνία το κενό. Την επόμενη φορά που θα πάτε διακοπές, θα πρέπει να σχεδιάσετε τρία πράγματα: 1) Δοκιμάστε μια νέα δραστηριότητα όπως η ποδηλασία βουνού ή, ακόμα και το αλεξίπτωτο. 2) Δοκιμάστε μια νέα κουζίνα που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ πριν, είτε πρόκειται για ινδικό φαγητό ή γερμανικό μπρατβούρστ και ξινολάχανο. 3) Δείτε κάτι που δεν θα μπορούσατε ποτέ να δείτε στην πόλη σας, όπως έναν υπόγειο καταρράκτη ή μια παλιομοδίτικη βόλτα με ατμοκίνητο τρένο. Τότε θα καταλάβετε γιατί οι άνθρωποι κάνουν διακοπές .

Κριός

Είναι πιθανό να είσαι υπερβολικά υπεύθυνος, και αυτό δεν είναι ποτέ πιο εμφανές από όταν ο Κριός προσπαθεί να πάρει λίγο χρόνο και να ξεφύγει από τη φασαρία της εργασιακής ζωής. Είστε τόσο ανήσυχοι για όλη τη δουλειά που θα συσσωρευτεί όσο είστε διακοπές, φέρνετε μαζί σας το φορητό υπολογιστή και το τηλέφωνό σας. Σίγουρα, αυτά είναι όμορφα βουνά ακριβώς έξω από το δωμάτιο.. Ναι, αυτό είναι ένα μεγάλο υδρομασάζ με πίδακες τόσο ισχυρούς που θα καθιστούσαν τους καταπονημένους μύες σας τόσο μαλακούς και χαλαρούς όσο τα βρασμένα νουντλς. Αλλά ποιος μπορεί να απολαύσει οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα όταν απομένει τόση ημιτελής δουλειά; Κριοί, πρέπει να θυμάστε ότι οι διακοπές δεν περιλαμβάνουν απλώς το να φύγετε από το σπίτι – πρέπει να αφήσετε και τη δουλειά σας πίσω στο σπίτι. Απενεργοποιήστε τις συσκευές σας, συντονιστείτε και απολαύστε τη ζωή.


Διαφήμιση - Advertisement