Διαφήμιση - Advertisement
Μυθικό ποσό έβγαλε η Δαλάκα από τις 4 συμμετοχές της στο Survivor! - Gkourou.com Μυθικό ποσό έβγαλε η Δαλάκα από τις 4 συμμετοχές της στο Survivor!

Μυθικό ποσό έβγαλε η Δαλάκα από τις 4 συμμετοχές της στο Survivor!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μετά από τέσσερις συμμετοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Δαλάκα έχει γίνει εκατομμυριούχος!

Η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να μη κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά το Survivor, όμως μόνο η πορεία που έχει χαράξει στις συμμετοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης, την έχουν στην ευχάριστη θέση να θεωρείται από τις πιο καλοπληρωμένες παίκτριες στο παιχνίδι και ίσως… στην τηλεόραση.

Λίγο πριν το φινάλε του φετινού Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα ανακοίνωσε πως ολοκληρώνεται ο κύκλος της στο παιχνίδι και πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος άλλη φορά, έχοντας συμμετάσχει τέσσερις φοές και έχοντας εξασφαλίσει ένα απίστευτο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του στίβου συμμετείχε από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2018, κατέκτησε τη δεύτερη θέση, με τον Ηλία Γκότσε να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο, ωστόσο η ίδια είχε αμοιβή περίπου 3.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι, έφτασε στο Γαλάτσι έχοντας μαζέψει περίπου 70.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο από τον παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Την επόμενη χρονιά που επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης, η Δαλάκα συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2019, κερδίζοντας στο τέλος και την πρώτη θέση, όπως και τις 100.000 ευρώ. Τότε, η εβδομαδιαία αμοιβή της φέρεται να ήταν 12.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως αποχώρησε εκείνη τη χρονιά από τον Άγιο Δομίνικο έχοντας κάνει αποταμίευση των 228.000 ευρώ.

Η Κατερίνα Δαλάκα δέχθηκε να λάβει μέρος και στο Survivor All Star το 2023, όμως η αθλήτρια αποβλήθηκε μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου λόγω παράβασης των κανονισμών, όμως υπήρχε όρος στο συμβόλαιό της που ανέφερε ότι αν αποχωρούσε πρόωρα θα αποζημιωνόταν για τη συμμετοχή της. Έτσι, όπως και όλοι οι παίκτες του Survivor All Star, η Δαλάκα αμοιβόταν με 5.000 ευρώ την εβδομάδα και αποχώρησε με 50.000 ευρώ για τις 10 εβδομάδες που συμφώνησε, αν και δεν έκατσε τόσο πολύ.

Φέτος, η άλλοτε αθλήτρια στίβου, μπορεί να μην κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, ωστόσο κατάφερε να εξασφαλίσει 250.000 από την συμμετοχή σ’ αυτό, καθώς πήρε περίπου 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα της στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η συνολική της αμοιβή από το Survivor φτάνει λοιπόν τις 798.000 ευρώ από τις 4 συμμετοχές της, συν ένα αυτοκίνητο. Καθόλου άσχημα…

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement