Διαφήμιση - Advertisement
Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου - Gkourou.com Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ετοιμαστείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας αυτό το καλοκαίρι! Από τις 17 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς και των σχέσεων – θα βρίσκεται στον συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, τείνουμε να ασχολούμαστε με θέματα ασφάλειας και φροντίδας, και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν παρατηρήσουμε εάν οι σχέσεις μας παρέχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Εάν δεν έχετε την σταθερότητα που ποθείτε, μπορεί να δείτε κάποιες αλλαγές και επαναξιολογήσεις στις σχέσεις σας. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος για να αντιμετωπίσετε ανησυχίες στις σχέσεις σας ή να βρείτε νέους τρόπους σύνδεσης.

Ενώ όλα τα ζώδια θα νιώσουν τις επιπτώσεις αυτής της διέλευσης, κατά την περίοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, ορισμένα ζώδια μπορεί να αισθανθούν άμεσες αλλαγές στην ερωτική τους ζωή.

Τα 4 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να αλλάζουν έως τις 11 Ιουλίου

  • Αιγόκερως
  • Ιχθύες
  • Καρκίνος
  • Τοξότης

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σας μπαίνουν στο επίκεντρο. Αιγόκερε, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον 7ο οίκο των συνεργασιών σας, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε δεν λειτουργεί ομαλά στις σχέσεις σας και να εργαστείτε για τη δημιουργία πιο σταθερών συνεργειών. Η ασφάλεια είναι σημαντική για εσάς, και ενώ η παροχή στήριξης είναι ένας τρόπος να το πετύχετε, η φροντίδα και η παρουσία στις σχέσεις σας είναι εξίσου πολύτιμες. Ωστόσο, δεν είναι εξ ολοκλήρου δική σας ευθύνη να διατηρήσετε ζωντανή τη σχέση – πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση.

Εάν τα πράγματα πάνε καλά στις σχέσεις σας, αυτό το διάστημα μπορεί να αφιερωθεί στην ανακάλυψη νέων τρόπων να δείξετε την βαθιά σας εκτίμηση, και ο σκόπιμος ρομαντισμός θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι προσανατολίζεστε σε μια συνεργασία ή αναζητάτε ενεργά μια σχέση με τις ίδιες αξίες, και θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι οι ευκαιρίες είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε.

Ιχθύες

Πιστέψτε στον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, Ιχθύες. Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα από τον 5ο οίκο της Δημιουργίας και της Απόλαυσης σας, αναγνωρίζετε τη σπουδαιότητα του να είστε ελεύθεροι και να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Τα επίπεδα γοητείας και ακτινοβολίας σας είναι στα ύψη, πράγμα που σημαίνει ότι αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να παρατηρήσετε ότι τραβάτε περισσότερη προσοχή από το συνηθισμένο.

Εάν είστε σε σχέση, μπορεί να νιώσετε πιο παιχνιδιάρηδες και ρομαντικοί, κάτι που θα μπορούσε να ανανεώσει τις σχέσεις σας με μία φλόγα που δεν έχετε βιώσει εδώ και καιρό. Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα εάν αποδειχθεί ότι η ελεύθερη και πλήρης έκφραση του εαυτού σας προκαλεί αρνητική αντίδραση από τον σύντροφό σας. Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να αξιολογήσετε τη σχέση ξανά και να δείτε εάν το άτομο με το οποίο είστε δεν σας θέλει όπως είστε. Μην φοβηθείτε να αφεθείτε στον πραγματικό σας εαυτό!

Καρκίνος

Αυτή η διέλευση της Αφροδίτης σας καλεί, Καρκίνε! Η Αφροδίτη θα κινηθεί μέσα από τον 1ο οίκο του Εαυτού και της Ταυτότητάς σας, τονίζοντας τη σημασία της αγάπης του εαυτού σας και της επιδίωξης των επιθυμιών σας. Φυσικά, ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς πιθανότατα θα σας δώσει μια ώθηση αυτοπεποίθησης ενώ ταυτόχρονα θα προσελκύει άλλους ανθρώπους προς εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι αν είστε ελεύθεροι ή αναζητάτε σχέση, μπορεί να έχετε περισσότερες επιλογές στα χέρια σας από ό,τι συνήθως.

Εάν είστε σε σχέση, η Αφροδίτη λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι έχετε δικαίωμα να έχετε ανάγκες, επιθυμίες και πόθους στις ερωτικές σχέσεις σας. Αξίζετε να σας φροντίζουν και να σας νοιάζονται με τρόπο που το κάνετε εσείς για τους άλλους. Αυτή η διέλευση της Αφροδίτης μπορεί να σας υπενθυμίσει ότι μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, αλλά μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους ανθρώπους να σταθούν δίπλα σας με τους τρόπους που τους χρειάζεστε. Εκείνοι που σας εκτιμούν πραγματικά θα θελήσουν να σας δείξουν πόσο θέλουν να είναι στο πλευρό σας, οπότε αξίζει να δώσετε προσοχή στο πώς ανταποκρίνονται οι άνθρωποι που αγαπάτε όταν ζητάτε αυτό που χρειάζεστε. Αυτό μπορεί να σας πει περισσότερα πράγματα από όσα φαντάζεστε.

Τοξότης

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν έντονα για εσάς, Τοξότη, αλλά αξίζει να δώσετε προσοχή! Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα από τον 8ο οίκο της Οικειότητας και των Κοινών Πόρων σας, ίσως παρατηρήσετε μια επιθυμία να δημιουργήσετε πιο βαθιές, πιο ουσιαστικές σχέσεις με άτομα με τα οποία είστε κοντά, και τα συνακόλουθα συναισθήματα μπορεί να είναι πολλά για να τα διαχειριστείτε. Η καλλιέργεια αυτού του επιπέδου εγγύτητας θα μπορούσε να είναι βαθιά θεραπευτική για εσάς και να σας φέρει σε ένα νέο επίπεδο στις σχέσεις σας.

Ωστόσο, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια περίοδος κατά την οποία θα αντιμετωπίσετε φόβους και ανησυχίες στις σχέσεις, ακόμη και προβλήματα που έχουν μείνει χωρίς επίλυση για πολύ καιρό. Εάν η σχέση σας, σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς για να το κάνετε αυτό, θα μπορούσε να είναι ευεργετικό, αλλά αν η κατάσταση είναι ρευστή ή δεν νιώθετε απόλυτη εμπιστοσύνη, θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα από το συνηθισμένο. Ξέρετε ότι πρέπει να έχετε την αίσθηση ότι σας φροντίζουν και να νιώθετε ασφαλείς για να ξεπεράσετε αυτά τα πράγματα, και θα μπορούσατε να μάθετε περισσότερα για τη σχέση σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έχετε το δικαίωμα να είστε ευάλωτοι, οπότε φροντίστε να είστε με κάποιον που μπορεί να σας επιτρέψει να είστε.


Διαφήμιση - Advertisement