Διαφήμιση - Advertisement
Υπόθεση Λύτρα: Η αφοπλιστική ατάκα της 37χρονης στην πρώην σύζυγο - Gkourou.com Υπόθεση Λύτρα: Η αφοπλιστική ατάκα της 37χρονης στην πρώην σύζυγο

Υπόθεση Λύτρα: Η αφοπλιστική ατάκα της 37χρονης στην πρώην σύζυγο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πολεμικό είναι πλέον το κλίμα μεταξύ του Απόστολου Λύτρα και της συζύγου του. Η γυναίκα - που προσπαθεί να διαχειριστεί το σοκ, αλλά και τα τραύματα από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε - αναγκάστηκε χθες το βράδυ να πάει και πάλι στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε εναντίον της ο προφυλακισμένος ποινικολόγος.

Στις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης, ο Απόστολος Λύτρας παραδίδεται στο  Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης και καταθέτει  αρχικά για τη μήνυση που του είχε υποβάλλει η σύζυγός του για ηθική αυτουργία στο επεισόδιο με την πρώην σύζυγο του, την κόρη του και τον συνεργάτη του γραφείου. Αρνείται ότι αυτός ήταν που τους έστειλε στο σπίτι στο Γέρακα εν αγνοία της συζύγου του η οποία είχε αναφέρει: 

«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι η πρώην σύζυγος και ο συνεργάτης δικηγόρος, λειτουργώντας κατ' εντολή του κατηγορούμενου συζύγου μου και ως όργανα αυτού τέλεσαν τα αδικήματα γνωρίζοντας ότι ο Απόστολος Λύτρας τελεί σε απαγόρευση προσέγγισης και συναναστροφής μαζί μου, ενήργησαν ως όργανα με την πειθώ, τις προτροπές και την φορτικότητα του με αποτέλεσμα να καταστεί και ο ίδιος ηθικός αυτουργός».

Μήνυσε τη σύζυγό του ο Απόστολος Λύτρας 

Αμέσως μετά, ο Απόστολος Λύτρας μηνύει την σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση. Γνωρίζει ως δικηγόρος ότι η σύζυγός του θα πρέπει να παρουσιαστεί στο τμημα και όμως δεν κάνει πίσω. Η 37χρονη αναγκάζεται στην κατάσταση που βρίσκεται  -ψυχολογικά και σωματικά- να πάει και πάλι στο τμήμα, μέσα στη νύχτα  - συνοδευόμενη από το δικηγόρο της Θέμη Σοφό.
Η κατηγορία είναι πλημμέλημα και με εντολή εισαγγελέα αφήνεται ελεύθερη. Στην κατάθεσή της υποστηρίζει ότι όσα έχει πει στη αρχική της μήνυση είναι αληθή και κυρίως τα μηνύματα που υπάρχουν στο Viber σε μία ομαδα που ανοίχτηκε εν αγνοία της με συμμετέχοντες την ίδια, τον σύζυγό της και συνεργάτη του γραφείου τους.

37χρονη: «Το κακό έγινε»

Σε μία άλλη συνομιλία ο δικηγόρος - συνεργάτης του γραφείου προτείνει στην 37χρονη να σταλεί εξώδικο προφανώς προς τα ΜΜΕ και εκείνη του απαντά: «Εγώ δεν θα κάνω τίποτα. Δεν θα κάνω κάτι, το κακό έγινε». 

Η 37χρονη ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον Απόστολο Λύτρα βρισκεται σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση, ενώ μεταβαίνει με περιπολικό και σε ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας. Η προσπάθεια επικοινωνίας του συζύγου της μέχρι και την προφυλάκιση του, της προκάλούσε όπως είπε στις αρχές τρόμο και ανησυχία.

Η κατάθεση του σκοπού στο σπίτι στον Γέρακα 

Αποκαλυπτική πάντως είναι η κατάθεση του αστυνομικού για τα λόγια του θύματος στην πρώην σύζυγο τη στιγμή που την είδε στο σπίτι της στον Γέρακα: «Η 37χρονη είπε απευθυνόμενη στη μεγαλύτερη κυρία "γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;" ενώ βρισκόταν σε σοκ».


Διαφήμιση - Advertisement