Διαφήμιση - Advertisement
Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο γνωστός ποινικολόγος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Με κάταγμα στη μύτη η 37χρονη - Gkourou.com Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο γνωστός ποινικολόγος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Με κάταγμα στη μύτη η 37χρονη

Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο γνωστός ποινικολόγος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του - Με κάταγμα στη μύτη η 37χρονη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της σύλληψης διάσημου ποινικολόγου με την κατηγορίας της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο δικηγόρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και τον παρέπεμψε στον ανακριτή όπου αναμένεται να απολογηθεί αύριο Δευτέρα. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο και η 37χρονη σύζυγός του, ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά από πτώση της από τις σκάλες.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερωματα της Κυριακής, όταν ενημερώθηκε η αστυνομία από γιατρό ιδιωτικού νοσοκομείου ότι υπάρχει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο γιατρός που εξέτασε τη γυναίκα δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις και ανέφερε πως τα τραύματα της έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και όχι από πτώση, ενώ φέρεται να έχει καταθέσει ότι σε ερώτηση του προς την 37χρονη αν αυτά τα τραύματα έχουν προέλθει από τον σύζυγό της, εκείνη απάντησε καταφατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η γυναίκα έφερε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, κάταγμα στη μύτη, ενώ έχει τραυματιστεί στη γλώσσα, πιθανότατα από δάγκωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία το 2017.


Διαφήμιση - Advertisement