Διαφήμιση - Advertisement
Ξυλοκόπησε άγρια τον 15χρονο γιο του επειδή του είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος! - Gkourou.com Ξυλοκόπησε άγρια τον 15χρονο γιο του επειδή του είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος!

Ξυλοκόπησε άγρια τον 15χρονο γιο του επειδή του είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ανήλικου αγοριού από συγγενείς του σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε οικισμό έξω από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο 15χρονος αποκάλυψε στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Τότε εκείνος και ο θείος του παιδιού έγιναν έξαλλοι και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με το παιδί να εμφανίζεται στην πλατεία του χωριού, αιμόφυρτο.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κάτοικοι του οικισμού που ήταν μάρτυρες στο αποτρόπαιο περιστατικό, απόρησαν βλέποντας να μένουν ατιμώρητοι οι δράστες, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και να καταγγείλουν το γεγονός.

Ο πατέρας που φέρεται να έδειρε το παιδί του είναι πρώην οικοδόμος και νυν αγρότης, ενώ η μητέρα του 15χρονου που είχε χωρίσει με τον σύζυγό της, βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού της.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement