Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 29/5: Χαμός στο ριάλιτι μετά την υποψηφιότητα της Δαλάκα - Ποιος θα χάσει στη μονομαχία; - Gkourou.com Survivor Trailer 29/5: Χαμός στο ριάλιτι μετά την υποψηφιότητα της Δαλάκα - Ποιος θα χάσει στη μονομαχία;

Survivor Trailer 29/5: Χαμός στο ριάλιτι μετά την υποψηφιότητα της Δαλάκα - Ποιος θα χάσει στη μονομαχία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό επεισόδιο (28/5) του Survivor οι Κόκκινοι έχασαν στον αγώνα ασυλίας και στον… τάκο βγήκε η Κατερίνα Δαλάκα, με την υποψηφιότητά της να πέφτει σαν βόμβα στο συμβούλιο.

«Με εκπλήσσει γιατί θεωρώ ότι είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο Γκιουλέκα χωρίς να θέλω να τον προσβάλω. Από εκεί και πέρα είναι δεκτή η ψήφος και θα παλέψω όπως κάνω πάντα. Είμαι πανέτοιμη. Δεν μου αρέσει να κάνω συζητήσεις και να επηρεάζω. Θέλω να δω καθαρά τη γνώμη του άλλου και μετά να κρίνω το αποτέλεσμα», είπε η δυνατή παίκτρια των Κόκκινων, αφού άκουσε το όνομά της.

Το θέμα της υποψηφιότητας της Κατερίνας Δαλάκα φαίνεται να έχει αναστατώσει τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς στο trailer για το σημερινό επεισόδιο, είναι το βασικό θέμα συζήτησης.

Φυσικά, οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor αγωνιούν να δουν το πώς θα διαχειριστεί την υποψηφιότητά της η έμπειρη παίκτρια. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο


Διαφήμιση - Advertisement