Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Trailer 23-5: Απίστευτη ένταση στον αγώνα επάθλου - Ποιοι κερδίζουν σήμερα; - Gkourou.com Survivor Trailer 23-5: Απίστευτη ένταση στον αγώνα επάθλου - Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Survivor Trailer 23-5: Απίστευτη ένταση στον αγώνα επάθλου - Ποιοι κερδίζουν σήμερα;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Για το έπαθλο της εβδομάδας θα παλέψουν στο σημερινό επεισόδιο (23/5) του Survivor οι δύο ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο η Κόκκινη ομάδα έχασε στον αγώνα για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας και έβγαλε στον τάκο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Γιώργος είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα 100%, όπως έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Αλέφαντος. Απολύτως αποδεκτό. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, γιατί όλοι θα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση ενδεχομένως κάθε εβδομάδα».

Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε και από το trailer που έχει κυκλοφορήσει, δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης θα ξεσπάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στη συνέχεια θα συγκρουστεί με τον Χριστόφορο.

Φυσικά, αφού κυκλοφόρησε το trailer οι φανατικοί θαυμαστές του ριάλιτι επιβίωσης περιμένουν με αγωνία να δουν πώς θα εξελιχθεί αυτή η κόντρα. 

Δείτε ΕΔΩ μία πρώτη εκτίμηση με το ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο,


Διαφήμιση - Advertisement